28 / 04 / 2024

yeşil binalara talep artacak mı

yeşil binalara talep artacak mı

İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği Başkanı Cem Sava, "Enerji verimliliği ve konfor bilincinin artması ile sektöre talepler de artarak devam edecek. Yeşil Bina konsepti yaygınlaşacak." dedi.

RTÜK'ün Adana'da satışa çıkardığı arazi için yeşil alan talebi!

RTÜK'ün Adana Seyhan'da 27 milyon TL bedelle satışa çıkardığı arsa tepkilere neden oldu. Adana kamuoyu 27 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arsanın yeşil alan yapılmasını talep ediyor.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Yeşil GYO Büyükçekmece hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1434 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO Arifiye hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Sakarya, Arifiye, 262 ada,1 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1510 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO Sakarya hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Sakarya, Arifiye, 256 ada, 9 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1417 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO Zeytinburnu hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Zeytinburnu, 2945 ada, 25 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi. 

Yeşil GYO Esenyurt'taki şirket hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Esenyurt, 2947 ada, 48,49,50,51,52,54 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1423 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO Kağıthane hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kağıthane, 6087 ada, 13 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1437 nolu yıl sonu değerleme raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO Tuzla hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Tuzla, 7454 parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin KD-GR-1435 nolu yıl sonu değerleme raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO Esenyurt hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO, Esenyurt, 2947 ada, 54 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin KD-GR-1426 nolu yıl sonu değerleme raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeleri yayınladı.

DAIKIN’in çevre dostu ürünleriyle yeşil bina sayısı artıyor!

Yükselen yaşam kalitesi, çevreci ürünler ve sürdürülebilir bir gelecek için inşaat sektörünün de yeşil binalara yönelmesini sağladı.

Urbanscape’le yeşil çatı çözümü sunuyor!

Şehirlerdeki yeşil alan ihtiyacını gidererek çevreye saygılı binalar oluşturmayı amaçlayan ve aynı zamanda binalara estetik bir görünüm kazandırmak isteyenler yeşil çatı sistemlerine başvuruyor. 

Altensis 100 projeye yeşil kimlik kazandırdı!

Türkiye’de son 10 yılda sürdürülebilirlik ve çevre dostu binalar yaklaşımının gelişmesi adına pek çok ilke imza atan Altensis, bugüne kadar 100 ayrı projenin uluslararası çevre dostu sertifikası almasını sağlayarak binalara yeşil kimlik kazandırdı.

yeşil binalara talep artacak mı Haberi

yeşil binalara talep artacak mı

KALİFİYE eleman avına çıkan iklimlendirme sektörü, düzenlediği toplantı ile 500'e yalan genç mühendis adayıyla buluştu. İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen toplantı ile Türkiye iklimlendirme endüstrisinin geleceğine yön verecek nitelikli iş gücüne özel sunumlar yapıldı. İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sava toplantıda yaptığı sunum ile sektörün gelişime açık olması nedeniyle pek çok yabancı yatırımcının tercihi olduğunu kaydetti. Savcı, sektörün geleceğine ilişkin görüşlerini şöyle özetledi: "Enerji verimliliği ve konfor bilincinin artması ile sektöre talepler de artarak devam edecek. Yeşil Bina konsepti yaygınlaşacak. Çevre ve temiz hava, iç hava kalitesi bilinci artacak. Tüm bu gelişmeler sonucunda iklimlendirme sektörü hızla gelişerek geleceğin en önemli sektörü olacak."  Savcı, genç mühendis adaylarına iklimlendirme sektöründeki istihdam pozisyonları hakkında da bilgi verdi. 


Isıtma Soğutma Klima...