22 / 05 / 2024

Yeşil çatılı projeler

Yeşil çatılı projeler

Beton yapıların içinde sıkışıp kalan şehir insanının havası yeşil çatılarla değişiyor. Sanayileşme ve kentleşme sonucunda doğa hızla tahrip olurken tüm dünyada yeşile olan ihtiyaç da artıyor..

Yeşil çatı ve pasif evler yaygınlaştı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal’ın “Çevre Haftası“ için konuştu. Şenal, yeşil çatı ve pasif evlerin önemine değindi.

Yeşil GYO Tekirdağ Barbaros arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Barbaros arsasına ilişkin hazırlanan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nurgül Yeşilçay'dan haciz açıklaması!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın gelinlik mağazasına 10 bin TL'lik borç nedeniyle haciz gelmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilçay, “O mağaza ablamın üzerine'' dedi.

Nurgül Yeşilçay'a haciz şoku!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın İzmir'deki mağazına haciz geldiği ve motosikletine, banka hesaplarına ve tapularına haciz kararı çıktığı iddia edildi.

Yeşil GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Eylül'de!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Yeşil GYO 2018 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Necati Kocabay ile ev alışverişine çıktı!

"Geleceğin Starı" adlı programda jüri olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay, önceki gün birlikte alışverişe çıktı...

Urbanscape’le yeşil çatı çözümü sunuyor!

Şehirlerdeki yeşil alan ihtiyacını gidererek çevreye saygılı binalar oluşturmayı amaçlayan ve aynı zamanda binalara estetik bir görünüm kazandırmak isteyenler yeşil çatı sistemlerine başvuruyor. 

Knauf Insulation ile yeşil çatı dönemi!

Knauf Insulation Genel Müdürü Gürcan, "Bu kapsamda ‘yeşil çatı sistemleri’ günümüzde beton yapıların ortaya çıkardığı sorunları büyük oranda ortadan kaldırabilecek çözümlerden biridir" şeklinde konuştu...

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Innovia Terrace projesindeki 18 bağımsız bölüm Yeşil Global İnşaat'a satılıyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil Gayrimenkul Innovia Terrace projesindeki 18 bağımsız bölümü  Yeşil Global İnşaat'a satmaya karar verdiğini açıkladı. 

Innovia 2'deki 13 bağımsız bölüm Yeşil Yapı Endüstrisi'ne satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil Gayrimenkul Innovia 2'deki 13 bağımsız bölümün satımı hakkında bildiri yayınladı.

Yeşil çatılı projeler Haberi

Yeşil çatılı projeler

Beton yapıların içinde sıkışıp kalan şehir insanının havası yeşil çatılarla değişiyor. Sanayileşme ve kentleşme sonucunda doğa hızla tahrip olurken tüm dünyada yeşile olan ihtiyaç da artıyor. Aşırı yapılaşma sonucunda kaybolan yeşil alanların yeniden kazanılmasında ise yeşil çatı sistemleri önemli bir rol oynuyor. Türkiye'de Onduline Avrasya'nın öncülüğünde 2003 yılından bu yana uygulanan yeşil çatılar, üzerinde her türlü bitki ve sebzenin yetiştirilmesine olanak sağlayarak bahçe keyfini çatılara taşıyor. 

Yeşil çatılar, sürdürülebilirliğin ana ilke olarak benimsendiği günümüz mimarisinin temel öğelerinden biri olarak kabul görüyor. Avrupa'da çok yaygın bir uygulama olan yeşil çatılar, ülkemizde ise inşaat sektörünün yeni trendi olarak dikkat çekiyor. Türkiye pazarına ilk kez 2003 yılında Onduline Avrasya öncülüğünde giren yeşil çatılara duyulan ilgi her geçen yıl daha çok artıyor. Yeşil çatıların...