03 / 05 / 2024

Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması

Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca düzenlenen “ Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması ” başladı. Yarışmada dereceye girecek öğrencilere toplamda 100 bin TL ödül dağıtılacak.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Türkiye Çevre Koruma Vakfı üzerinden başlatılan Yeşil Ekran Kısa Film Yarışmasfna toplam 125 film katıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kısa Film Yarışması'na toplam 125 film başvurdu.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması ödül töreni yapıldı!

İdris Güllüce, "Yeşil Ekran Kısa Film Yanşmasrnın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, çevrenin korunması ve sağlık alanındaki sorunları çözmeye çok büyük bir gayret harcadıklarını söyledi.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması sonuçlandı!

Bakan Güllüce Yeşil Ekran Kısa Film Yarışmasının değerlendirme toplantısına katıldı. Güllüce; “121 Filmin yarıştığı bu yarışma üniversite gençliğinin çevre bilinci oluşturmasında büyük rol oynadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması başvuruları 30 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği “Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması” başvuruları 30 Ocak 2015 tarihine kadar uzatıldı. Yeşilçam yıldızlarının yer aldığı tanıtım filmi www.yesilekrankisafilm.com adresinde yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre farkındalığının arttırılması için “Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması” düzenliyor. Yarışmaya katılan kısa filmlerin değerlendirmesini ise Yeşilçam’ın önemli isimlerinden oluşacak bir jüri heyeti yapacak.

Yeşilçam yıldızları çevre için bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre farkındalığının arttırılması için “Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması” düzenliyor. filmlerin değerlendirmesini ise Yeşilçam’ın önemli isimlerinden oluşacak bir jüri heyeti yapacak.

Üniversiteli gençler 'çevre' için yarışacak!

TÜÇEV, üniversiteli gençler arasında bir projeye imza atıyor. Ana konusunun "çevre" olacağı "Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması" ile en iyi kısa film çeken öğrenciye 30 bin lira verilecek.

Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca düzenlenen “ Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması ” başladı. Yarışmada dereceye girecek öğrencilere toplamda 100 bin TL ödül dağıtılacak.

Çevre temalı kısa filmlere büyük ödül!

TÜÇEV, üniversiteli gençler arasında “çevre” farkındalığını artıracak önemli bir projeye imza atıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile düzenlenen “Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması” başladı.

CRR, Yeşil Heyecan'a sahne olacak!

Recycling INDUSTRY Dergisi'nin, düzenlediği 2. Ulusal Yeşil Kamera (2011) Üniversiteler Arası 'Geri Dönüşüm ve Çevre' konulu Kısa Film Yarışması'nın Ödül Töreni, 8 Nisan Cuma günü İstanbul'da CRR Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek  

Yeşil Akasya Evleri Beylikdüzü'nde 140 bin TL'ye!

Yılmazlar İnşaat tarafından 2007 yılında yapımına başlanan Yeşil Akasya Evleri Beylikdüzü'nde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor

Yeşil Akasya Evleri'nde 5 bin TL peşinatla! Hemen tapu teslim!

Alanları 125 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı Yeşil Akasya Evleri'nde   konutların fiyatları 140 bin TL'den başlıyor...

Y ve Y GYO'da Yeşil İnşaat'ın ne kadar hissesi var

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), son durum itibariyle sermayenin yüzde 5 ve fazlasına sahip ortaklar ile tüzel kişi ve yabancı ortaklar arasındaki dağılımı açıkladı. Yeşil İnşaat'ın şirketteki payı yüzde 1.73 oranında...

Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması Haberi

Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması

Bakanlık ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV), üniversiteli gençler arasında “çevre” farkındalığını artıracak önemli bir projeye imza atıyor. Ana konusunun “çevre” olacağı “Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması” ile en iyi kısa film çeken öğrenciye 30 bin lira ödül verilecek.


15 Kasım’da başlayan ve tüm üniversitelerin katılabileceği yarışmada, öğrenciler en az 4 kişilik gruplar oluşturacak. Jüri değerlendirmesinin ardından yarışmanın kazananı 1 Mart 2015 tarihinde İstanbul da düzenlenecek törende belli olacak. Birincinin 30 bin lira ile ödüllendirildiği yarışmada ikinciye 20, üçüncü 10 bin TL verilecek. Yarışma kapsamında 8 kişiye ise 5 bin TL mansiyon ödülü verilerek toplamda 100 bin TL ödül dağıtılacak.


Nasıl başvurulacak?

Öğrenciler, www.yesilekrankisafilm.com web sayfasından ön kayıt yaptıktan sonra hazırlamış oldukları süresi 6 dakikayı geçmeyecek kısa filmleri 4 kopya...