30 / 04 / 2024

Yeşil Gayrimenkul yönetimi

Yeşil Gayrimenkul yönetimi

Yeşil gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu kararını yayınladı.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Kübra Çifçi ve Zühal Maraş ortaklığında kuruldu.

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye 258 ada 1 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 262 ada,1 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1220 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Sakarya Arifiye parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 256 ada, 9 nolu "Arsa" vasıflı parsel de yer alan 36 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1221 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Kağıthane Elexia Levent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 6087 ada 13 nolu parselde yer alan 27 adet bağımsız bölümde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1223 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil Gayrimenkul yönetimi Haberi

Yeşil Gayrimenkul yönetimi

Yeşil Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


12.09.2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında,

-Şirketimizde Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı unvanı ile görevini ifa eden Mesut Huriel'in istifası ile Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna Selçuk Canpolat'ın tayin edilmesine, 

-Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arda Tugay'ın Şirketimizden ayrılması nedeniyle Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Uğurcan Giray'in tayin edilmesine,

-Komitelerin etkin çalışabilmesi için; 

Denetimden Sorumlu Komite'de; Günay Yavaş'ın  komite başkanı ve Fermani Özgür Altun'un üye olarak görev yapmasına, 

Kurumsal Yönetim Komitesi'nde; Fermani Özgür Altun 'un komite başkanı, Günay Yavaş ve Beyza Ünalan'ın üye olarak görev yapmasına, Yönetim kurulu yapılanması gereği ayrı bir aday gösterme komitesi ile ücret komitesi oluşturulamaması nedeniyle kurumsal yönetim komitesinin bu komitelerin görevlerini de yerine getirmesine, 

Riskin Erken Saptanması Komitesine; Fermani Özgür Altun'un komite başkanı,...