28 / 04 / 2024

yeşil global inşaat gayrimenkulleri

yeşil global inşaat gayrimenkulleri

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. iştiraki Yeşil İnşaat Gayrimenkul'ün portföyünde bulunan iki gayrimenkulü Yeşil Global İnşaat'a ayni sermaye olarak konulmuştu. Söz konusu gayrimenkullerin değeri ise 39 milyon 265 bin 790 TL olarak belirlendi...

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Yeşil eriğin kilo fiyatı, görenleri hayretler içerisinde bıraktı

Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunan Macrocenter'de yeşil eriğin 690 TL'den satışa çıkarılması dikkat çekti. Vatandaşlar da sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda yorumda bulundu.

Yeşil bina inşaatları hızlanmalı!

Küresel ısınmanın gittikçe artmasıyla beraber yeşil binaların önemi arttı. Enerji sektörü yeşil bina inşaatlarının artması gerektiğini düşünüyor. 

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi ve Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, EU Talks etkinliğinde yaptığı konuşmada Yeşil Mutabakatı'nın öncülüğünde inşaat sektörü olduğunu dile getirdi.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Yeşil GYO'dan hisse alımı açıklaması!

Yeşil GYO, Yeşil Global'in 22.175.293 adet payının alımına oybirliği ile karar verdi.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

yeşil global inşaat gayrimenkulleri Haberi

yeşil global inşaat gayrimenkulleri


Yeşil Yapı Endüstrisi tarafından yapılan açıklama şöyle:


26.08.2013 ve 11.03.2014 tarihlerinde KAP'ta özel durum açıklaması yapılan; Şirketimiz iştiraklerinden YEŞİL İNŞAAT GAYRİMENKUL YATIRIM HİZMETLERİ TİC.A.Ş.'nin 26.08.2013 tarihinde Yönetim Kurulu toplantısında, Yeşil İnşaat'ın bilançosunda kayıtlı 2945 ada 39 ve 42 parsellere ait Gayrimenkullerin, rayiç değerleri üzerinden tespitinin yapılarak, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'ye ayni sermaye olarak konulmasına karar verilmiş idi.


Yeşil İnşaat'ın bilançosunda kayıtlı 2945 ada 39 ve 42 parsellere ait Gayrimenkuller, Bakırköy 12.Asliye Ticaret Mahkemesi 2013/32 nolu karar ile 39.265.790 TL değer taktir edilmiştir. 


Genel Kurul işlemleri tamamlanmış olup, ticaret sicil müdürlüğünce tescil edilmiştir.


Yeşil İnşaat'ın Yeşil Global'e ortaklığı %65,44 dür.


Gereği bilgilerinize arz...