15 / 05 / 2024

yeşil hotwl belgesi neye göre veriliyor

yeşil hotwl belgesi neye göre veriliyor

Novotel and Ibis Hotel Kayseri, bölgede 'Yeşil Hotel' belgesi alan ilk otel oldu.Otel elektrik, su ve enerji kullanımında tasarruf sağlayarak değerlendirmede önemli bir kriteri gerçekleştirdi.

Taşımacılıkta ‘Yeşil Lojistik Belgesi’ dönemi 1 Ocak’ta başlayacak...

Lojistik alanında ek destekler ve muafiyet gibi avantajların sağlanması ve çevreciliği amaçlayan "Yeşil Lojistik Belgesi" için başvuruların 1-31 Ocak 2024 döneminde yapılacağı açıklandı. İşte haberin detayları...

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı...

KYK, EPD belgesi ile yeşil binalara çözüm sunacak!

KYK Yapı Kimyasalları, seramik yapıştırıcı ürünleri için EPD belgesi aldı. KYK, bu belgeyle yeşil binalara da çözümler sunabilecek.

Yeşil Kuruluş belgeli havalimanı sayısı 41 oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün işletiminde bulunan 5 havalimanına daha "Yeşil Kuruluş" belgesi verildi. Böylece söz konusu belgeye sahip havalimanı sayısı 41'e yükseldi.

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

RadissonBlu Hotel Kayseri Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi’ projesi kapsamında; RadissonBlu Hotel Kayseri, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini aldı.

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Kapadokya Dedeman Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kapadokya Dedeman Otel, Turizm Bakanlığı'nın belirlediği standartlara uyarak çevreye duyarlı tesis belgesi sahibi oldu ve 'Yeşil Yıldız' aldı.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ETİK katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi" ve "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

yeşil hotwl belgesi neye göre veriliyor Haberi

yeşil hotwl belgesi neye göre veriliyor

Yurt içi ve yurt dışında geleneksel Accor misafirperverliğiyle dünyayı ağırlayan Accor Oteller zincirinin Kayseri otelleri Novotel&Ibis Hotel aldığı Yeşil Hotel belgesinin gururunu yaşıyor. 

Gerekli modernizasyonları gerçekleştirerek uygun koşulları sağlayan Novotel&Ibis Hotel Kayseri; 

Novotel&Ibis Hotel Kayseri, bu süreçte; zararlı ve atık maddelerin çevreye verdiği zararların azaltılması yönündeki gayretleri, enerji verimliliğinin artırılması, tesisin çevreye uyumu ve duyarlılık konularında çalışanlarını bilgilendirerek, eğitim çalışmalarını başarıyla yürüttü. 

Yapmış olduğu bu çalışmalar sonucunda Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi almaya layık görülen Novotel&Ibis Hotel Kayseri, bölgede Yeşil Hotel Belgesi alan ilk otel olma ayrıcalığını elde etti. 


Deniz Postası...