30 / 04 / 2024

yeşil inşaat güzelşehir avm

yeşil inşaat güzelşehir avm

Yeşil GYO Büyükçekmece'de yer alan Güzelşehir Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı...

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mevkii, 444 ada,2 parsel (250 ila 255 nolu, 264 ila 268 nolu ve parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1229 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı...

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet iş yerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Dünya genelinde en güzel havalimanları seyahat otoriteleriyle yapılan anketlerle ve  mimar ve mühendislerinin öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının deneyimli jürileri tarafından seçiliyor. Peki, Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet natamam işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Elmaz Aslan ve Zuhal Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

yeşil inşaat güzelşehir avm Haberi

yeşil inşaat güzelşehir avm


Yeşil GYO E-5 Karayolu, Güzelce Mevkii, Güzelşehir Alışveriş Merkezi,(444 ada, 2 nolu parsel) 250, 251, 252, 253, 254, 255, 264,265, 266, 267, 268 ve 279 nolu işyerler Büyükçekmece/İSTANBUL adresinde yer alan Projesi'ne / arsasına ait  değerleme raporu için