29 / 04 / 2024

yeşil inşaatın pes sistemi

yeşil inşaatın pes sistemi

Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev alınmasına yardımcı olan aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olarak karşımıza çıkıyor...

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni mecliste!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni ve bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Peribacalarındaki inşaatın yıkımı tamamlandı!

Nevşehir'in Göreme ilçesinde peribacalarının yer aldığı bölgede inşa edilen iş yeri ve konut inşaatının yıkımı tamamlandı.

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına ara verildi!

Nevşehir'in Göreme ilçesinde peribacalarının olduğu bölgede başlatılan iş yeri ve konut inşaatının yıkımına devam ediliyor. 

Greenox ev sahipleri EDGE Yeşil Bina Sertifikalarını aldı!

Türkiye’nin İlk Dikey Ormanı Greenox'un ev sahipleri EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) yeşil bina sertifikalarını aldı.

Yeşil İnşaat değerleme raporu özetini yayınladı!

Yeşil İnşaat Gayrimenkul, MGI Bağımsız Denetim tarafından hazırlanan değerleme raporunun yönetici özeti ve sonuç kısmını yayınladı.

Tekirdağ Muratlı'da cemevi inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Zonguldak'ta yurt inşaatının duvarı çöktü!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yurt inşaatının sürdüğü arazide istinat duvarı çöktü. Heyelanın yakınında bulunan evler ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

yeşil inşaatın pes sistemi Haberi

yeşil inşaatın pes sistemi


Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev almaya yardımcı olmak amacıyla geliştirmiş olduğu bir sistemdir. Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olarakta ifade ediliyor.


Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor.


Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi ile sağlanan avantajlar şu şekilde belirtiliyor.


1) Standart kiradan 2 kat fazla garantili kira geliri sağlanabiliyor… Nasıl mı?


Türkiye’de ilk kez gayrimenkulü gerçek bir yatırım aracına dönüştüren Innovia Suites, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’de yaygınlaşmayı hedefleyen bir otel zinciridir. 15 günlük dönemler halinde gayrimenkul sahibi olabileceğiniz Innovia Suites’de satın aldığınız dönem, Yeşil GYO tarafından sizden...