30 / 04 / 2024

Yeşil İş ulaşım

Yeşil İş ulaşım

Yeşil İş 2014, 23-24 Eylül'de Raffles İstanbul'da gerçekleşecek. Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması'nda bu yıl “Değişimi Yönetmek” temasının işlendiği Yeşil iş’te 130 konuşmacı ve 60 oturumla büyük bir buluşma gerçekleştiriliyor.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Tüpraş'tan yeşil adım! 2040 yılını hedefliyor

Türkiye Petrol Rafineleri (Tüpraş) Sratejik Dönüşüm Planı kapsamında yeşil hidrojen oluşumuna odaklandı. 2025'ten itibaren yeşil hidrojen üretimine geçmeye karar veren şirket, 2040 yılında ise hidrojen üretiminde meydana gelen emisyonları sıfırlamayı planlıyor.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Yeşil GYO İnnovia 2'deki 67 adet bağımsız bölüm 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 54 nolu parselde yer alan O Blok 67 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1234 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Elexia'dan 20.1 milyon TL'lik bağımsız bölüm satışı!

Yeşil GYO'nun Elexia projesindeki 1.522 metrekarelik 26 adet bağımsız bölümün Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'ye 20 milyon 130 bin TL bedelle satımına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirketin cari hesap borçlarının karşılanmasına karar verildi. 

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Yeşil GYO'dan hisse alımı açıklaması!

Yeşil GYO, Yeşil Global'in 22.175.293 adet payının alımına oybirliği ile karar verdi.

Yeşil GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Yeşil GYO 2019 yılı faaliyetleri sonucunda SPK mevzuatına göre 118  milyon 86 bin 675 TL zarar, yasal kayıtlara göre 7 milyon 626 bin 107 TL kar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmaması teklifinin Genel Kurul'a iletilmesi kararlaştırıldı. 

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 15 metrekareye çıkacak!

Yaya ulaşımına katkı sunmak amacıyla da 2023 yılına kadar 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu yapacaklarını dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tüm bu çalışmalarla, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 8’den 15 metrekareye,

Yeşil GYO'dan ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ayrılma hakkı kullanımı ile ilgili açıklama hakkında açıklama yaptı...

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Yeşil GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yasal kayıtlara göre 36 milyon 700 bin 375 TL zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmaması teklifinin Genel Kurul'a iletilmesine karar verildi...

Yeşil İş ulaşım Haberi

Yeşil İş ulaşım

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen ve sürdürülebilir iş dünyasını bir araya getiren Türkiye’nin büyük sürdürülebilirlik konferansı Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması, 23-24 Eylül tarihleri arasında Raffles İstanbul’da gerçekleşecek. 


Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması'nda bu yıl “Değişimi Yönetmek” temasının işlendiği Yeşil iş’te 130 konuşmacı ve 60 oturumla büyük bir buluşma gerçekleştiriliyor. 


Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması’nda bu yıl pek çok ilk de yaşanıyor. Türkiye’nin ilk Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderlerinin de sahiplerini bulacağı Yeşil İş 2014’te bu yıl ilk kez konuk bir kente de yer verilerek Gaziantep konuk ediliyor. Ayrıca Türkiye'nin ilk yeşil stadyumu Beşiktaş Stadını ve Beşiktaş'ın sürdürülebilirlik öyküsünü, BJK Başkanı Fikret Orman Yeşil İş 2014'te...