21 / 05 / 2024

yeşil konut projeleri

yeşil konut projeleri

İnşaat müteahhitleri, tüketiciye rahat yaşam alanları sunabilmek için geri dönüşüm sistemleriyle donatılan "yeşil konutlara yöneldi. Bu projeyle bahçe sulamasında, şebeke suyu yerine atık suyun geri dönüşümü sağlanarak tasarruf sağlanıyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

VakıfBank’tan 'Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası!

Türkiye’nin ilk karbon negatif bankası olan VakıfBank, sürdürülebilir bankacılık çalışmalarını sürdürüyor .Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile yakın zamanda 200 milyon Euro’luk  'Yeşil Konut Kredi’ anlaşmasına imza atan VakıfBank, bu kapsamda ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası başlatıyor.

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

TOKİ 894 TL taksitli konut projeleri bu ilçelerde inşa edilecek!

TOKİ Türkiye'nin 81 ilinde tam 234 projede toplam 100 bin sosyal konut inşa edecek. Projelerin başvuruları bugün başladı. Peki 100 bin sosyal konut projeleri hangi ilçelerde? İşte tüm detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut projelerinin inşa edileceği ilçeler....

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası enerji tasarrufu bulunan konutlar için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan 'Yeşil Ev' konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde düşük konut kredisi faiz oranlarına ek olarak konut değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası yeşil ev konut kredisi 2019!

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kapsamında yüzde 1.88 faiz oranlarıyla konut değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi kullandırıyor...

Bizim Yeşil Vadi ile Ankara'ya 235 konut geliyor! Yeni proje!

Bizim Yeşil Vadi projesi, Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor..

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Atatürk Havalimanı'nın yeşil alan olması bu ilçeleri uçuracak!

Atatürk Havalimanı’nın Central Park’ı 3’e, Hyde Park’ı 8’e katlayabilecek ölçüde yeşil alana dönüşmesi potansiyeli, Bakırköy başta olmak üzere en çok havaalanına 5 kilometre mesafedeki 5 ilçedeki konut değerlerini pozitif yönde etkileyecek.

yeşil konut projeleri Haberi

yeşil konut projeleri

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Manisa, Gaziantep ve Antalya'nın ardından en yaygın konutun olduğu Denizli'de de ilk sitenin yapımına başlandı. 


İnşaat müteahhitleri, tüketiciye rahat yaşam alanları sunabilmek için geri dönüşüm sistemleriyle donatılan "yeşil konutlara yöneldi. Bu projeyle bahçe sulamasında, şebeke suyu yerine atık suyun geri dönüşümü sağlanarak tasarruf sağlanıyor. 


"Çevre dostu" olarak nitelendirilen konutlar, bina içerisinde ve ortak alanlarda kullanılan LED aydınlatma sitemi ile enerji tasarrufuna da olanak sağlıyor. Binaların, temelindeki raylı sistem sayesinde 9 şiddetindeki depreme bile dayanıklı olduğu belirtiliyor. 

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Semirten, su ve enerji tasarrufu sağlayan konutlara, Türkiye'de her geçen gün ilginin artığını söyledi. Son dönemde başta istanbul olmak üzere, bazı büyükşehirlerde uygulamaya konulan "yeşil konut" projesine halkın pek alışkın olmadığını dile getiren Demirten, Denizli'de ise...