03 / 05 / 2024

yeşil ofis sertifikası sahibinden

yeşil ofis sertifikası sahibinden

sahibinden.com, WWF Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı’nı başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den “Yeşil Ofis Sertifikası” almaya hak kazanan ilk e-ticaret şirketi oldu.

Gittigidiyor'a Yeşil Ofis Sertifikası verildi!

GittiGidiyor, WWF Türkiye'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı'nı başarıyla tamamladı ve "Yeşil Ofis Sertifikası" almaya hak kazandı.

Aksigorta'ya Yeşil Ofis Diploması!

"Bambaşka sigortacılık" anlayışıyla insana, hayvana ve doğaya katkı sağlayan Aksigorta, Doğal Hayatı Koruma Vakfı'ndan (WWF-Türkiye) Yeşil Ofis Diploması kazandı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke!

Türkiye 150 ülkeyi kapsayan bir araştırma sonucunda, LEED yeşil bina sertifikası alan ülkeler sıralandı. Buna göre, Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke oldu.

Gaziantep Büyükşehir'e yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’na verilen Yeşil Bina Sertifikası’nı teslim aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye binasına yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Binası, Yeşil Bina sertifikasını en iyi (Excellent) seviyede aldı.

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan ofis aldı mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tower 205 projesindeki 125 milyon 252 bin 896 TL değerindeki ofisin Emel Yeşil Küçükçolak'a satış işleminden vazgeçildi...

Yeşil GYO, İstanbul Tower'dan 125,2 milyonluk ofis sattı!    

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) taşınmaz satışı hakkında açıklama yaptı.

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan 125,2 milyonluk ofis aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Tower 205'teki 12 adet ofisi 125 milyon 252 bin 896 TL bedel karşılığında Emel Yeşil Küçükçolak'a sattı...

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Altensis 100 projeye yeşil kimlik kazandırdı!

Türkiye’de son 10 yılda sürdürülebilirlik ve çevre dostu binalar yaklaşımının gelişmesi adına pek çok ilke imza atan Altensis, bugüne kadar 100 ayrı projenin uluslararası çevre dostu sertifikası almasını sağlayarak binalara yeşil kimlik kazandırdı.

yeşil ofis sertifikası sahibinden Haberi

yeşil ofis sertifikası sahibinden

sahibinden.com, WWF Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı’nı başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den “Yeşil Ofis Sertifikası” almaya hak kazanan ilk e-ticaret şirketi oldu. Şirket, inşaat aşamasındayken “Yeşil Ofis” olmaya uygun olarak genel müdürlük binası Sahiplex’i projelendirdi. Sahiplex için programa başvurduğu ilk yılda WWF Türkiye’nin Ekolojik Ayak İzi’ni azaltmaya yönelik girişimi olan Yeşil Ofis Programı’nda belirlenen kriterleri yerine getirdi.


sahibinden.com çalışanlarının gönüllülük esasına dayalı oluşturduğu “Dünyayı Kurtaranlar-” ekibi tarafından yürütülen Yeşil Ofis Programı kapsamında, Sahiplex’te yeni tasarruf ve iyileştirme yöntemleri hayata geçirildi. Enerji tüketiminden kağıt tasarrufuna, geri dönüşümden su tüketimine kadar tüm süreçler yeniden yapılandırıldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan sahibinden.com İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Güntulu Pamuk, sürdürülebilirlik yaklaşımı doğrultusunda kaynakların doğru kullanılması ve doğanın korunmasını bir görev olarak kabul ettiklerini...