27 / 04 / 2024

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat, 5. ofisini Zeytinburnu'nda açtı.Ofiste gayrimenkul danışmanlığı, arsa, konut, dükkân, arazi ve villa konularına yatırımla ilgili hizmet verilecek

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

RTÜK'ün Adana'da satışa çıkardığı arazi için yeşil alan talebi!

RTÜK'ün Adana Seyhan'da 27 milyon TL bedelle satışa çıkardığı arsa tepkilere neden oldu. Adana kamuoyu 27 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arsanın yeşil alan yapılmasını talep ediyor.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 256 ada, 9 nolu "Arsa" vasıflı parsel de yer alan 36 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1221 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

 Hisseli arsalarda dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, alım-satım aşamasında sorunlara yol açan hisseli arsalarla ilgili ifraz işleminin nasıl yapılacağını, şufa hakkının ne olduğunu ve izale-i şuyu davasının ne zaman gerekeceğini anlattı.

Ticari imarlı arsaya ev yapılır mı?

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, hem ticari hem konut amaçlı kullanıma izin veren imar planlarına dikkat çekerek, “Bu tip arsalara konut yapılabilir. Nitekim alt katlarında dükkan, üst katlarında konut bulunan binalar bu kapsamda değerlendirilir” dedi.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Yeşilçam’ın ünlü yalısı 19.3 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

“Şark Bülbülü”, “Aile Şerefi” gibi Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Kumburgaz’daki denize sıfır 6 bin 265 metrekare büyüklüğünde arsa içindeki yalı 19 milyon TL'ye satılıyor...

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Haberi

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat

Açılış için düzenlenen töreninde konuşan Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, sürpriz projelerle, insanlara daha çok gelir kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Orhan, "Arsa en kârlı yatırım aracıdır. Bizler, yatırım danışmanıyız. 13 yıldır arsa sektöründe yapılan tüm yatırımlar, yatırımcısına çok büyük yüzdelerle kazançlar getirmiştir. Biz, 'geleceği görmek elinizde değil, ama planlamak elinizde' sloganıyla müşterilerimize kazançlı yatırım adresleri sunuyoruz. Bize duyulan güveni her gün yeniden kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Yeni...