16 / 05 / 2024

Yeşil Yatırım yönetim kurulu

Yeşil Yatırım yönetim kurulu

Yeşil Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Yatırım yönetim kurulunda söz sahibi personelini yayınladı. İşte Yeşil Yatırım yönetim kurulu...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Konut satın alarak yatırım yapmanın artık modası geçti! İşte yeni yatırım yöntemi

Konut satışlarının artan enflasyon rakamları ve dengesiz döviz kuru ile birlikte fahiş fiyatlara gelmesi, vatandaşları yatırım konusunda arsa satın almaya itti. İşte detaylar…

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abuzer Kayhan tarafından kuruldu.

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Reza Zadehbagherı tarafından kuruldu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Yeşil Yatırım yönetim kurulu Haberi

Yeşil Yatırım yönetim kurulu

Yeşil Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


20.06.2014 tarihli yönetim kurulu toplantımızda,


1) 18/06/2014 tarihinde yapılan 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında seçilen Yönetim Kurulu Üyelerinin görev dağılımın görüşülmesi neticesinde; Yönetim Kurulu Başkanlığına Kamil Engin Yeşil'in, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Işık Gökkaya'nın, üyeliklere ise Yaşar Altıparmak, Ahmet Atak, Vural Ergül ile bağımsız yönetim kurulu üyesi  sıfatıyla Berrin Önder ve Mehmet Erktin'in atanmasına,  


2) Şirketi tüm mali, hukuki ve ana sözleşmede yazılı hususlarda temsil ve ilzam etmede şirket ünvan veya kaşesi altında atacakları imzaları ile;


Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Engin Yeşil'in tek başına,

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Altıparmak'ın vaz edecekleri çift imza ile birlikte temsil ve ilzam etmelerine,


3)Şirket Genel Müdürlüğüne Hüseyin Kızanlıklı'nın atanmasına, işbu kararın ticaret siciline tescil...