21 / 05 / 2024

yeşil yıldız öldüleri

yeşil yıldız öldüleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ETİK katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi" ve "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Yeşil GYO'nun öz kaynağı 182.3 milyon TL oldu!

Yeşil GYO'nun, hazırlanan Özel Amaçlı Finansal Tablo (TTK 376 bilançosu) bilançosunda Şirket'in Öz Kaynağı 182.348.258 TL olarak tespit edilmiştir. Bu tutar şirketin 235.115.706 TL olan ödenmiş sermayesini koruduğunu göstermektedir.

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Yeşil GYO'nun öz kaynağı 151.1 milyon TL oldu!

Yeşil GYO'nun 30 Haziran 2020 tarihli, SPK  düzenlemelerine uygun olarak mali tabloları yayınlandı. Bu durumda şirketin mali tablolarında yer alan öz kaynağı (151.125.688) TL oldu.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 15 metrekareye çıkacak!

Yaya ulaşımına katkı sunmak amacıyla da 2023 yılına kadar 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu yapacaklarını dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tüm bu çalışmalarla, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 8’den 15 metrekareye,

Yeşil GYO'nun öz kaynağı 428.4 milyon TL oldu!

Yeşil GYO'nun Özel Amaçlı Finansal Tablo (TTK 376 bilançosu) bilançosunda öz kaynağı 428 milyon 455 bin 294 TL olarak tespit edildi.

Türkiye 3.6 milyon Suriyeli'ye 8 yıldır ev sahipliği yapıyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Türkiye'de bulunan ve sayıları 3 milyon 650 bini bulan Suriyeli sığınmacıya 8 yıldır ev sahipliği yaptıklarını söyledi...

Diyarbakır ve Mardin arasındaki köprü 24 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

Bismil ile Savur ilçeleri arasında yapılan köprüye 24 yıldır yol bağlanmıyor. 10 hükümet gören köprüye isim bile verilmedi. Köylüler ise yetkililerden köprünün neden bitmediği ile ilgili bir cevap bekliyor.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

yeşil yıldız öldüleri Haberi

yeşil yıldız öldüleri


Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği'nin (ETİK) katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi", "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı. 

Düzenlenen geceye İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdülaziz E diz, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkam Zeynel Bakıcı, Karşıyaka Belediye Başkam Hüseyin Mutlu Akpmar, ETİK Başkam ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ile ETİK yönetim kurulu üyeleri ve İzmir'in önde gelen turizmcileri katıldı. Gecenin sonunda ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ve İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesini Wyndham Grand İzmir Özdilek'in ödülü Genel Müdür Funda Çam'a takdim ettiler. Türkiye'de toplam 190 tesis yeşil yıldız...