11 / 05 / 2024

Yeşil Yıldız Projesi

Yeşil Yıldız Projesi

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası ile ortaklaşa yürüttüğü Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de gerçekleştirildi...

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Ankara Yıldız Park görücüye çıktı!

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatlar!

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Didim Ege Yıldızı projesi önümüzdeki yıl teslim ediliyor...

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Yıldız Yaya Bölgesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankaya Belediyesi tarafından yenilenen Yıldız Yaya Bölgesi’nde çalışmaların yüzde doksanı tamamlandı. 4 bin 338 metrekaresi yeşil alan olarak hazırlanan Yaya Bölgesi, bölge halkına kent içinde soluk aldıracak özel bir mekan halini aldı.

Yeşil Yıldız Projesi Haberi

Yeşil Yıldız Projesi

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası ile ortaklaşa yürüttüğü Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Sektör temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda ETİK Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, "Çevre odaklı çalışmalarımızla sektörü yeşillendiriyoruz. Yeşile dönmemiz aynı zamanda İzmir'i diğer yarıştığı tıırizın merkezlerinden farklı bir ürün ile öne sürmemiz, alternatif bir turizm çeşitliliği yaratmamız anlamına geliyor. Yeşil Yıldız belgesi bu bakımdan tesisler içiıı son derece önemli" dedi. Toplantıda Kültür ve Turizmi Bakanlığı Baş Kontrolörleri İsmail Aksel ve Orhan Gazi Karaca tarafından, otellerdeki sınıflandırma çalışmaları ve yeşil yıldızın oteller için önemi hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. AKTOB Araştırma Birimi Yöneticisi Erol Karabulut ve AKTOB...