04 / 05 / 2024

Yeşil Yol ateşli saldırı

Yeşil Yol ateşli saldırı

Eğrisu ve Golezana yaylaları arasında Yeşil Yol Projesi kapsamında yapılmak istenen bağlantı yolunda çalışan iş makinesine uzaktan ateş açıldı. Kimliği belirsiz kişinin ateş açması sonucu iş makinesi operatörü Muammer Babaoğlu ayağından yaralandı.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Costın Vırgıl Rusu tarafından kuruldu.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye 258 ada 1 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 262 ada,1 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1220 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Sakarya Arifiye parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 256 ada, 9 nolu "Arsa" vasıflı parsel de yer alan 36 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1221 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Esenyurt arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, İstanbul İli, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2945 ada 25 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1225 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Yeşil Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul İli, Zeytinburnu ilçesi,Merkezefendi Mahallesi, 2945 ada 25 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1224 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması yönündeki kararın iptalini istedi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Levent'teki İETT garajı arazisinin de içinde olduğu İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması ve bazı parsellerin de AKP'li ilçe belediyelerine tahsis edileceği kararı mahkemeye taşıdı...

Levent'teki İETT garajı arazisi yeşil alan mı olacak?

AKP, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken bir adım daha attı. AKP’li meclis üyeleri, bir önceki dönemde satılması için İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye devredilen bazı arsaların yeşil alan olması için bir teklifte bulundu.

Yeşil Yol ateşli saldırı Haberi

Yeşil Yol ateşli saldırı

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Ardeşen-Çamlıhemşin ilçeleri arasındaki Golezana -Eğrisu yaylaları sınırında yaşandı. Yeşil Yol kapsamında iki yayla arasında bağlantı yolu inşasında çalışan özel bir firmaya ait iş makinesine uzaktan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uzun namlulu silahla ateş açıldı. Olayda iş makinesinin operatörü Muammer Babaoğlu ayağından vurularak yaralandı. Pazar İlçesi’ndeki Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan operatör Babaoğlu tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri bölgede araştırma başlattı.


1.5 AY ÖNCE 1’İ ASKER 4 KİŞİ YARALANMIŞTI

Çamlıhemşin ilçesi Topluca Köyü ile Ardeşen ilçesi Aşağı Durak köyü arasında Eğrisu ve Golezana yaylalarının sınırı nedeniyle yaklaşık 70 yıldır tartışma yaşanıyor. Geçen sürede iki köy arasında silahların kullanıldığı olaylar çıktı, çok sayıda kişi yaralandı. İş makineleri kurşunlandı ve yakıldı, besi hayvanları vuruldu. Gerginliğin had safhada olduğu...