30 / 04 / 2024

yeşildağ inşaat yeni projesi

yeşildağ inşaat yeni projesi

Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli...

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Cidde'de mahsur kalan 195 inşaat işçisi Türkiye'ye getirilmeli!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde mahsur kalan 195 inşaat işçisinin Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İşte Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen 37 projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı projelerin inşaatı yeni başladı, bazı projeler ise tamamlanma aşamasında. İşte projelerin son durumu...

Bolu Gerede'ye yeni spor tesisi inşaatı!

Gerede Belediyesi tarafından halkın spor ihtiyacını karşılamak için adım atılıyor. Belediye, bölgede yeni bir spor tesisi inşaatına başladı.

yeşildağ inşaat yeni projesi Haberi

yeşildağ inşaat yeni projesi

YEŞİLDAĞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, Mari Rezidans projesinin Kağıthane'ye artı değer katacağını düşünüyor. Mari projenizin diğer projelerden farkı nedir? 


Lokasyonu ve fiyatı olarak özetleyebilirim. Mari şehrin merkezinde; Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli. 


Mari Rezidans'ta fiyatlar nasıl? 


Mari Rezidans toplam 2 bloktan oluşan, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde toplam 137 adet daireden oluşan aile konseptli bir projedir. 75 adet brüt 100 m2'lik 2+1 daire, 15 adet 105 m2'lik 2+1 daire ve 47 adet 115 m2 ile 135 m2 büyüklüğünde 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Mari Rezidans Projesi'nde fiyatlar 390 bin TL ile 741 bin TL arasında değişiyor. 


Sektörünüzü kısaca değerlendirebilir misiniz? 


2000'li yıllardan bu...