18 / 05 / 2024

Yeşilhisar çevre projeleri

Yeşilhisar çevre projeleri

Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar'ın bazı bölgelerinde yapılması gereken çevre düzenlemesi işini üstlendi. Bu kapsamda üç ayrı bölgede yapılacak olan çevre düzenlemesi işi için ihale gerçekleştirildi

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

Milli Emlak o ilde 105 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 09:00'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Tuncelili depremzedelere konut müjdesi!

Bir dizi temaslar gerçekleştirmek için Tunceli'ye giden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tunceli'de depremzedeler için yeni konut inşası başlayacağını dile getirdi. 

Kayseri Yeşilhisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 27.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 27 milyon 204 bin 200 TL'ye satıyor...

Edirne'de 5 bin 806 yeni konut inşa edildi!

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Edirne'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Edirne'mizde bugüne kadar toplam yatırım bedeli yaklaşık 1,1 milyar lira olan 5 bin 806 konutu sosyal donatılarıyla birlikte tamamladık" dedi.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri'de definecilerin tahrip ettiği kilisede yıkılma tehlikesi!

Kayseri Yeşilhisar'da bulunan Agios Eustatios Kilisesi, definecilerin birçok defa yaptığı kazı çalışmaları ile tahrip edilmişti. Yıkılma tehlikesi yaşayan kilisenin restore edilmesi talep edildi.

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri'de 7.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Yeşilhisar Belediye Başkanlığı Kayseri Yeşilhisar İdris Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Yeşilhisar çevre projeleri Haberi

Yeşilhisar çevre projeleri

Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar'ın bazı bölgelerinde yapılması gereken çevre düzenlemesi işini üstlendi. Bu kapsamda üç ayrı bölgede yapılacak olan çevre düzenlemesi işi için ihale gerçekleştirildi. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar ilçesindeki Fen Lisesi, üniversite yerleşkesi ve İçmece mevkiinde çevre düzenlemesi yapılacak. Bu amaçla 1 milyon 385 bin TL yaklaşık maliyetle çıkılan ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ye teklifleri şöyle oldu: 


Başaran İnşaat: 1 milyon 248 bin TL 

Bilal Solmaz: 1 milyon 415 bin TL 

Yeniden Yapı: 1 milyon 424 bin TL 

Oğuz İnşaat: 1 milyon 749 bin TL İhale, tekliflerin ihale komisyonu tarafından incelenmesinin ardından sonuçlanacak. 


Haber...