18 / 05 / 2024

Yeşilhisar kent yenileme

Yeşilhisar kent yenileme

Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar'ın bazı bölgelerinde yapılması gereken çevre düzenlemesi işini üstlendi. Bu kapsamda üç ayrı bölgede yapılacak olan çevre düzenlemesi işi için ihale gerçekleştirildi

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Paris'te konut üretecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ev sahipliğinde İstanbul’a gelen PYA yetkilileri kentsel dönüşüm tecrübelerini İYA ile paylaştı. PYA, ‘Büyük Paris Dönüşüm Projesi’ni anlattı. İYA da İBB’nin yeşil kent vizyonu ve toplu ulaşımdaki hedeflerini anlattı.

Kayseri Yeşilhisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri'de definecilerin tahrip ettiği kilisede yıkılma tehlikesi!

Kayseri Yeşilhisar'da bulunan Agios Eustatios Kilisesi, definecilerin birçok defa yaptığı kazı çalışmaları ile tahrip edilmişti. Yıkılma tehlikesi yaşayan kilisenin restore edilmesi talep edildi.

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri'de 7.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Yeşilhisar Belediye Başkanlığı Kayseri Yeşilhisar İdris Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Saray Çiftliği satılıyor mu?

Saray Halı’nın da sahibi olan Necati Kurmel'in Adana ve Kayseri Yeşilhisar’daki besi çiftliğini satacağı iddia edildi.

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Yeşilhisar kent yenileme Haberi

Yeşilhisar kent yenileme

Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar'ın bazı bölgelerinde yapılması gereken çevre düzenlemesi işini üstlendi. Bu kapsamda üç ayrı bölgede yapılacak olan çevre düzenlemesi işi için ihale gerçekleştirildi. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar ilçesindeki Fen Lisesi, üniversite yerleşkesi ve İçmece mevkiinde çevre düzenlemesi yapılacak. Bu amaçla 1 milyon 385 bin TL yaklaşık maliyetle çıkılan ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ye teklifleri şöyle oldu: 


Başaran İnşaat: 1 milyon 248 bin TL 

Bilal Solmaz: 1 milyon 415 bin TL 

Yeniden Yapı: 1 milyon 424 bin TL 

Oğuz İnşaat: 1 milyon 749 bin TL İhale, tekliflerin ihale komisyonu tarafından incelenmesinin ardından sonuçlanacak. 


Haber...