12 / 05 / 2024

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik iletişim

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik iletişim

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli ile  Emircan Yeşilyurt  tarafından kuruldu.

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yeşildal ve Rüştü Dücan ortaklığında kuruldu.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akpınar ve Seçil Yavuz Akpınar tarafından kuruldu. 

İDS Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İDS Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yeşiller tarafından kuruldu.

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'ya 350 bin TL'ye yapıldı.

Somer Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somer Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed  Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ilıcalı tarafından kuruldu. 

Misa Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misa Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Göktalay ve Ayşe Akyüz ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Yeşilyurt ve Cumaali Yegin ortaklığında kuruldu. 

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik iletişim Haberi

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik iletişim

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK - MİMARLIK Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri...