29 / 04 / 2024

Yeşilırmak Şişirme projesi amasya

Yeşilırmak Şişirme projesi amasya

Amasya’da Yeşilırmak üzerinde gerçekleştirilecek proje, Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay aldı. "Yeşilırmak Şişirme Projesi" tamamlandığında ırmakta yaz ve kış su oyunları, sandal sefası, jet ski turları yapılabilecek.

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Sanayide yeşil dönüşüm başlıyor!

DEİK, "Sanayide Yeşil Dönüşüm" projesi ile Türk firmalarını yeşil dönüşüme hazırlamak için düğmeye bastı. 

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı...

Yeşil GYO Esenyurt karma projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Esenyurt, 2945 ada, 58 nolu parselde bulunan karma projeye ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO Innovia 4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6.653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO Innovia 3 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 3'te yer alan 80 adet konuta ve 39 adet iş yerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Yeşilırmak Şişirme projesi amasya Haberi

Yeşilırmak Şişirme projesi amasya

Anadolu tarihinin önemli duraklarından olan şehzadeler şehri Amasya, şimdilerde kültür turizminde lider olmasını sağlayacak bir projeye hazırlanıyor. Yeşilırmak Şişirme Projesi ile ırmak önüne set çekilerek su seviyesinin hep aynı kalması sağlanacak. Böylece ırmakta yaz ve kış su oyunları, sandal sefası, jet ski turları yapılabilecek.


Eski Adliye önünde yerleştirilecek olan şişirilebilir kauçuk bent İstasyon Köprüsü'ne kadar olan ırmak seviyesini aynı düzeyde tutacak ve durgunlaştıracak.


Durgunlaştırılan ve akı debisi kontrol altına alınan su üzerinde turistik amaçlı kayıklar Yeşilırmak üzerinde tur düzenleyebilecekler. Irmak kenarının 150 metrelik bölümünde karşılıklı seyir terasları, tarihi dokuya uygun seyir kuleleri, dinlenme mekânları ve gezi yolları hazırlanacak. Şişirilen ırmak suyundan aynı zamanda elektrik enerjisi de elde edilecek.


TOKİ...