05 / 07 / 2024

Yeşilkaya Enerji iletişim

Yeşilkaya Enerji iletişim

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar Atakent Evleri iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Atakent bölgesinde yükselen Bulvar Atakent Evleri, iki hafta sonra satışa çıkıyor. Bulvar Atakent Evleri iletişim...

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Kiptaş Çatalca Konutları iletişim!

180 blok şeklinde yükseldiği proje ulaşım bilgisine göre Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın yerde yer alıyor. Kiptaş Çatalca Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 414 98 98 olarak belirlendi.

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

11. Mahalle Gül İnşaat iletişim!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Gül İnşaat iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 855 88 96 olarak belirlendi.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Evora İstanbul Residence iletişim!

Evora İstanbul Residence iletişim için 0216 392 41 00 telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz. Satışları devam eden Evora İstanbul Residence projesinde peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Sancaktepe Envarev iletişim!

Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen projede dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri!

Yapı Merkezi İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 360 06 56 veya 0535 026 10 36 olarak belirlendi.

Yeşilkaya Enerji iletişim Haberi

Yeşilkaya Enerji iletişim

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi konusu:
1-ENERJİ a. Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, her türlü elektrik, taahhüt, proje işleri iştigal konusu ile ilgili olarak proje danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermek, konusu ile ilgili ihaleler açmak, açılmış olan ihalelere iştirak etmek, elektrik sektöründeki her türlü projenin bakım ve işletme hizmetlerini vermek, toplu konut kooperatiflerinin elektrik projelerini yapmak, yaptırmak, bu konuda gerekli taahhütlerde bulunmak. Konusu ile ilgili her türlü plan proje tanzimi, mekanik, statik ve kesin hesap ve bu konularda müşavirlik hizmetlerini yapmak ve başkalarına yaptırmak, her türlü elektrik enerjisi üretimi yapacak tesis kurmak ve işletmek, kiralamak, elektrik dağıtım işi...