15 / 05 / 2024

Yeşilova Mahallesi yeni yol

Yeşilova Mahallesi yeni yol

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Berko İnşaat'tan Sultanbeyli'ye 302 konutluk yeni proje geliyor!

Berko İnşaat Sultanbeyli'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 619 milyon 816 bin 260 TL'ye mal olacak projede 302 konut ve 9 ticari ünite yer alacak.

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Yeşilova Invictus 2 lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Yeşilova Invictus 2 projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Yeşilova Invictus 2'de konut fiyatları kaç lira? İşte Yeşilova Invictus 2 projesi ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

1 trilyon 890,6 milyar TL'ye yükseldi! KKM'den yeni rekor geldi

Kur Korumalı TL Mevduat ve Katılma hesaplarındaki bedelde yeni bir rekor daha kırıldı. Çıkışta olan  Kur Korumalı TL Mevduat ve Katılma hesapları 1 trilyon 776,8 milyar TL'den 1 trilyon 890,6 milyar TL'ye yükselerek yeni rekorunu kırdı.

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

İBB'den İstanbullulara toplu konut müjdesi! Sultangazi'ye tam 488 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de 488 yeni konut inşa edecek. Proje 392 milyon 200 bin 815 TL'ye mal olacak.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi! Yeni fiyatlar kaç TL? Opet, Shell, Total, PO 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Son dakika haberine göre; benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi. İşte yeni fiyatlar ve 6 Eylül 2022 Opet, Shell, BP, Total, PO fiyat listesi...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Yeşilova Mahallesi yeni yol Haberi

Yeşilova Mahallesi yeni yol

Büyükşehir Belediyesi, kentteki yıpranmış yolları yenilerken gelişme gösteren bölgelerde de yeni yollar oluşturuyor. İzmit Yeşilova Mahallesi’nin batı kısmındaki yeni yerleşim alanlarında oluşan ihtiyaç doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı bölgede yeni bir yol açıyor. 

  

BİN 700 METRE UZUNLUĞUNDA


Kentin yeni gelişim yerlerinden biri olan Yeşilova Mahallesi’nde bin 700 metre uzunluğundaki yeni Boğazova Caddesi ana arter olarak düzenleniyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak. Cadde daha sonra asfaltlanarak hizmete girecek. Böylece yeni yerleşim bölgesindeki ulaşım sorunsuz hale gelecek.




Manşet...