20 / 05 / 2024

Yeşilpark Cadde son durum 2015

Yeşilpark Cadde son durum 2015

Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.

İBB'den Sultangazi'ye 448 konutta son dakika! Dev proje için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konut projesi için son dakika açıklaması geldi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı ve İBB Sultangazi projesi ile ilgili detaylar...

Son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta ABD doları yüzde 0,32 değer kazanarak, 30,1910 TL'ye çıkarken, avro yüzde 0,43 azalışla 32,8760 TL'ye geriledi. Peki son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

MediaMarkt'ten dev kampanya! 2500 TL'ye varan indirim, son tarihi kaçırmayın

MediaMarkt'ten yeni bir kampanya geldi., 25 Ağustos’a kadar sürdüreceği kampanya ile CLUB üyelerine özel seçili ürünlerde geçerli 2.500TL’ye varan indirim fırsatı var.

Dolar kuru gümbür gümbür 19 TL'ye gidiyor! Dolardaki son durumu gören inanamıyor! 1 dolarınız bile varsa hemen bakın!

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne kadar olduğunu merak ederken, dolar kurunda son durum, dolar düştü mü yükseldi mi gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte dolar kurunda son durum...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı? Yasa TBMM’ye ne zaman sunulacak? İşte EYT’de son durum…

Seçim tartışmaları arasında öne çıkan konular arasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar mağduriyeti yerini koruyor. Emekli olmak için yaşını bekleyen vatandaşlar EYT'ye dair gelişmeleri yakından takip ediyor. İşte EYT’ye ilişkin son gelişmeler…

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması! EYT'de son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı?

EYT yasasına ilişkin son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte EYT’ye ilişkin son detaylar...

Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Avrupa Birliği’nin, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olması; Türkiye'nin Yeşil Mutabakat'la daha dikkatli ilgilenmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Peki Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Kuzey Cadde son başvuruları!

Kuzey Cadde son başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Gelir Paylaşımı Modeliyle Makro İnşaat kalitesiyle inşa edilen projede 50 cadde dükkanı satışa çıkıyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Yeşil GYO Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüme giriyor!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini alan Yeşil GYO son ve 4. etabı ile ön plana çıkıyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Yeşil GYO Gaziosmanpaşa bölgesinde dönüşüme başlayacak.

Yeşilpark Cadde son durum 2015 Haberi

Yeşilpark Cadde son durum 2015

Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve zemin+13 katlı 2 bloktan oluşan Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.


Fiyatların 590.000 USD’ den başladığı Yeşilpark Cadde Projesi, güçlü lokasyon avantajının yanı sıra, deniz manzarası, iki araçlık kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yerden ısıtma, güvenlik ve site konsepti ile sizlere hayal ettiğiniz yaşam kapılarını Bağdat Caddesi’nde açıyor. 


Projenin teslim tarihi Temmuz 2016’dır.

Garanti Mortgage ile özel anlaşmanın olduğu projede, satış fiyatının %75’ine kadar bir tuta için, 120 aya kadar 0,89 faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor.



Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri

Telefon: 0 216 360...