26 / 08 / 2024

yeşilvadi ihalesi

yeşilvadi ihalesi

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi Beylikdüzü Belediyesi Yeşil Vadi Projesi 1. etap kapsamında yer alan peyzaj, spor, zanaat, kültür, eğitim ve sanat alanı inşaatı yapımı intifa hakkı karşılığı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işin

İBB'nin Tarabya'da 398.1 milyon TL'ye satışa sunduğu 829 metrekarelik arsanın ihalesi iptal edildi! 

İstanbul Sarıyer Tarabya Sahili'ndeki İBB'ye ait 'turizm tesis alanı' imar planlı 829 metrekarelik arazinin ihalesi yapıldı ancak istenen teklif alınamaması sebebiyle iptal edildi. İşte ayrıntılar... 

Yeşilvadi'de yaz kampanyası başladı! Yeşil Mahalle ahşap evlerde peşin alımlarda yüzde 22 indirim fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyü'nde inşa edilen  Yeşil Mahalle ahşap evlerde peşinde yüzde 22 indirim kampanyası başladı. 

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

Milli Emlak o ilde 105 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 09:00'da yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

1.000 metrekareye yakın imarlı arsa 65 bin TL'ye satılıyor! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırıkkale'de 21.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan ilçesi Yeşilvadi Mahallesi'ndeki 2 arsayı toplam 21 milyon 807 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

yeşilvadi ihalesi Haberi

yeşilvadi ihalesi


Takribi yatırım maliyeti 7 milyon 974 bin 860 YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 239 bin 245 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.


Yapım süresi 365 gün olarak belirlenen ihalede işletme süresi ise 29 yıl olacak.


Büyükçekmece İlçesi Beylikdüzü Yeşil vadi projesi 1. Etap kapsamında yer alan Cumhuriyet Mah.620 ada 1 parselden başlayıp 134 adanın bitimine kadar olan alanda gerçekleştirilecek olan işin ihalesi 20 Kasım 2007 tarihinde saat 15.00'de Beylikdüzü Belediyesinde pazarlık usulü ile yapılacak.


Firmalar, yeterlilik için son başvurularını, 12 Kasım 2007 tarihinde