06 / 05 / 2024

Yeşilvadi projesi nerede

Yeşilvadi projesi nerede

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Yeşilvadi Projesi'nin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı!

Başkan Tahmazoğlu, "Türkiye'nin en büyük parkını içeren Yeşilvadi projesinin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Geriye kalan 450 bin metrekarelik alan ise bu yıl içinde tamamlanmış olacak" diye konuştu.

Yeşilvadi projesi Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi projesinin 7 milyon metrekare alanı kapsayan park, yol ve konut çalışmasının birlikte yürütüldüğü çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu: Yeşilvadi projesi 500 milyon TL 'lik çılgın bir proje!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yol, konut ve park çalışmasının birlikte yürütüldüğü Yeşilvadi projesinin yaklaşık 500 milyon TL 'lik çılgın bir proje olduğunu söyledi.

Yeşilce Aydos nerede?

Yeşilce Aydos projesi KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 331 dairenin yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler bulunuyor. Peki Yeşilce Aydos nerede?

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Kiptaş Yeşilce Aydos nerede?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesi satışa çıktı. Daire fiyatlarının 284 bin TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Kiptaş Yeşilce Aydos nerede?

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Malatya Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi projesinin ihalesi yapıldı!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın uzun bir dönemden beri Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi Projesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Malatya Yeşilvadi Projesi yapım ihalesi yapıldı!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın uzun bir dönemden beri Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi Projesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. İşte projenin ayrıntıları...

Esenyurt Babacan Premium projesi nerede?

1.400 konut, otel ve AVM alanından oluşan Esenyurt Babacan Premium projesi nerede? Babacan Premium projesinde 1+1'lerin fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Dap Yapı Acıbadem Projesi'nde çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Ön talep toplayan proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Dap Yapı Validebağ Projesi nerede?

Dap Yapı Validebağ Projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek. Proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Dap Yapı Validebağ Projesi nerede?

Sone İstanbul projesi nerede?

Sone İstanbul projesi nerede? Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Sone İstanbul'da konut, otel ve dükkanlar olacak...

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Ön talep süreci devam eden Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi 18 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede çeşitli sosyal yaşam alanları yer alacak. Peki Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

Home ofis, ticaret alanları ve konutlardan meydana gelecek olan Sur Yapı Projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

Yeşilvadi projesi nerede Haberi

Yeşilvadi projesi nerede

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. 


Şubat ayı meclis toplantısının 1'inci oturumunda Başkan Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında bazı konutların bitmek üzere olduğunu aktaran Başkan Tahmazoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Çamlıca Konutlarının 2, 3,4 ve 5’inci etapları 1-2 ay sonra bitecektir. Yapımı tamamlanan ilk etabın da satışları tamamlandı ve bu etapta dairemiz kalmadı” dedi.


Yeşilvadi Projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Başkan Tahmazoğlu, “Türkiye’nin en büyük parkını içeren 1 milyon 700 bin metrekarelik Yeşilvadi projesinin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Geriye kalan 450 bin metrekarelik alan ise bu yıl içinde tamamlanmış olacak” diye konuştu.


Meclis yapılan...