16 / 05 / 2024

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi nerede

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi nerede

Samsun Atakum'da bulunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Mayıs-Haziran aylarında renovasyon başlayacak. AVM, müşterileri için yeni çehreye kavuşacak. Merkez, konumu itibariyle ziyaretçilerine kolay ulaşılabilme fırsatı sunuyor.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Muş Yeşilyurt'ta imar ve dönüşüm süreci başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Halk Buluşmaları’ kapsamında Yeşilyurt Mahallesi ile buluştu. Asya, bölgede yapılan hizmetleri anlatarak sorularını cevaplandırdı.

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi nerede Haberi

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi nerede


Samsun'da 7 yıldır hizmet veren Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, alışverişin her alanında sunduğu imkanlarla, kentlilerin uğrak mekanı haline geldi. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, nüfusu hızla artan Atakum ilçesinde, sahil yolu üzerinde bulunuyor. Merkez, konumu itibariyle ziyaretçilerine kolay ulaşılabilme fırsatı sunuyor. 

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından yapılan açıklamada, merkezle ilgili şu bilgiler verildi: "Mayıs-Haziran aylarında renovasyona başlayacak alışveriş merkezi, fast food katı başta olmak üzere tüm katlarda yapılacak birtakım değişiklik ve yenileme çalışmaları ile çok yakında yeni çehresine kavuşacak. 

Kampanya ve etkinlikler Sahil yolu projesi kapsamında şehrin, denize olan tüm kıyısında yapılan yol ve peyzaj düzenlemeleri Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin konum avantajını güçlendirmekle birlikte, şehir insanına deniz kenarında alışveriş ve eğlence keyfini yaşatıyor. 7 yıllık tecrübesi ve kaliteli...