29 / 04 / 2024

Samsun Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi yenileniyor!

 Samsun Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi yenileniyor!

Samsun Atakum'da bulunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Mayıs-Haziran aylarında renovasyon başlayacak. AVM, müşterileri için yeni çehreye kavuşacak. Merkez, konumu itibariyle ziyaretçilerine kolay ulaşılabilme fırsatı sunuyor.




Samsun'da 7 yıldır hizmet veren Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, alışverişin her alanında sunduğu imkanlarla, kentlilerin uğrak mekanı haline geldi. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, nüfusu hızla artan Atakum ilçesinde, sahil yolu üzerinde bulunuyor. Merkez, konumu itibariyle ziyaretçilerine kolay ulaşılabilme fırsatı sunuyor. 

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından yapılan açıklamada, merkezle ilgili şu bilgiler verildi: "Mayıs-Haziran aylarında renovasyona başlayacak alışveriş merkezi, fast food katı başta olmak üzere tüm katlarda yapılacak birtakım değişiklik ve yenileme çalışmaları ile çok yakında yeni çehresine kavuşacak. 

Kampanya ve etkinlikler Sahil yolu projesi kapsamında şehrin, denize olan tüm kıyısında yapılan yol ve peyzaj düzenlemeleri Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin konum avantajını güçlendirmekle birlikte, şehir insanına deniz kenarında alışveriş ve eğlence keyfini yaşatıyor. 7 yıllık tecrübesi ve kaliteli hizmet prensibiyle projeler üreten, kampanyalar düzenleyen ve etkinlikler yapan AVM yönetimi, müşterilerinin ilgisinden oldukça memnun. 

Tüm yıl boyunca, özel gün ve haftalarda yaptığı anlamlı etkinlikler sayesinde her yaştan, her cinsiyetten ve her meslekten müşterisinin beğenisine hitap etmeye çalışıyor. Her ay düzenlediği hediKlasik otomobilleri sergileme planı Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 18-19 Mayıs tarihlerinde, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ile ortaklaşa yapacakları Klasik Otomobil Sergisi ile yine büyük ilgi toplamayı hedefliyor. Tarihe tanıklık etmiş birbirinden güzel 50 araçtan oluşacak sergi, alışveriş merkezinin açık otoparkında sergilenecek. 

ye kampanyaları ile Yeşilyurt'tan alışveriş yapan tüm müşterileri ödüllendirmeyi hedefleyen AVM yönetimi, bugün kadar binlerce insana dağıttıkları hediyelerle, müşterilerinin özel günlerine anlam katmaya çalışıyor." 


Milliyet Business


Geri Dön