05 / 05 / 2024

Muş Yeşilyurt'ta imar ve dönüşüm süreci başladı!

Muş Yeşilyurt'ta imar ve dönüşüm süreci başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Halk Buluşmaları’ kapsamında Yeşilyurt Mahallesi ile buluştu. Asya, bölgede yapılan hizmetleri anlatarak sorularını cevaplandırdı.



Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Halk Buluşmaları’ kapsamında bu hafta Yeşilyurt Mahallesi sakinleryle bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Asya, hayata geçirilen yatırımlarda basetti.

Milliyet'te yer alan habere göre Asya, yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Asya, “Altyapı projesini başlatmadan önce, toz duman olacağını, suların kesileceğini, yolların bozulacağını ve ister istemez vatandaşların bu durumdan geçici olarak etkileneceğini biliyorduk. Ancak bu çalışmanın da yapılması gerektiğinin farkında olarak projemizi başlattık. Yaşanan bunca sıkıntıya rağmen hiç pişman olmadık. Bu memleketin geleceğini kurtardığımıza inanıyoruz. Bununla beraber bu süreçte yaşanan geçici mağduriyetlerinde telafisini yapıyoruz. Özellikle Yeşilyurt gibi yerleşimin yoğun olduğu yerlerde çalışmanın ne kadar zor olduğunu sizler de gördünüz. Yeşilyurt’un içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilendi. Bazı cadde ve sokaklarda parsel bağlantıları yapılıyor. Bunları da en kısa zamanda bitireceğiz” açıklamasında bulundu.

Birçok çalışmayı tek tek değerlendiren Başkan Asya, bölgenin inşaası için imar ve dönüşüm sürecine girdiklerini açıkladı. Başkan Asya, “İhtiyaç duyulan ve eksikliği yaşanan hizmetleri sizlerle buluşturmak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken ‘Ortak Aklı’ esas aldık ve buna göre hareket ediyoruz. Biz bu şehrin imarı ve inşası için bir dönüşüm sürecine girdik. Allah’ın izniyle bu süreci yine halkımızın desteği ile başarılı bir şekilde tamamlayacağız” diye konuştu. 


Geri Dön