06 / 05 / 2024

yeşilyurt belediyesi çalışmaları

yeşilyurt belediyesi çalışmaları

Yeşilyurt Belediyesi, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatları sonrasında bu bölgenin sosyal dokusuna katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Çocuk Oyun Alanları ve üç adet market yaptırılacak.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap çalışmalarında son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 Bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 40 Bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü model çalışmalarının sonuna gelindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ar-Ge kültürünün oluşturulmasının önemine işaret ederek "Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü bir model üzerinde çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah yakında sizlerle de paylaşacağız." ifadesini kullandı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm talebi!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde bulunan Yeşiltepe Yeşilkaynak ve Fatih Mahalle sakinleri uzun zamandır kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Malatya Yeşilyurt'un mimari yapısı tehlikede!

Şehrin mimari yapısındaki tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız'' dedi.

Yeşilyurt Belediyesi'nden 27.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesi'ne ait olan 7 adet arsa toplamda 27 milyon 883 bin 499,500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 14 Mart 2019 olarak belirlendi. 

yeşilyurt belediyesi çalışmaları Haberi

yeşilyurt belediyesi çalışmaları

Yeşilyurt Belediyesi, TOKİ Bölgesinde bulunan Yavuz Selim Mahallesine üç adet marketin yanı sıra çocuk oyun alanları yapacak. TOKİ Konutlarının olduğu Yavuz Selim Mahallesinden gelen istek ve talepleri dikkate alınarak yapılan fizibilite çalışmalarından sonra bu bölgede yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını cevap verebilecek yeni yaşam alanları hayata geçirecek. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatları sonrasında bu bölgenin sosyal dokusuna katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Çocuk Oyun Alanları ve üç adet market yaptırılacak. Başkan Polat, beraberinde Başkan yardımcılarından Mehmet Çınar ve İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ile birlikte Yavuz Selim Mahallesinde yapılacak olan çocuk oyun alanları, kaldırım çalışmaları ve üç adet market alanında incelemelerde bulundu. TOKİ Konutlarının olduğu bölgeye farklı bir hava getirecek olan yeni yaşam alanlarında başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Polat,...