07 / 05 / 2024

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Yeşilyurt'taki afet konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi tarafından inşae dilecek olan 8 bin 799 konutun inşası tam gaz sürüyor.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Yeşim Yapı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşim Yapı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hilmi Bülent Çetin ve Hasan Akçay ortaklığında kuruldu. 

Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi!

13 katlı beş blok halinde yükselen Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij 275 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi 148 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

İstanbul Adoria Konutları'nın yüzde 85'i satıldı!

Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, Kurtköy'de hayata geçirdikleri Stili İstanbul Adoria projesinde toplam 199 konutun yer aldığı projemizde satışların yüzde 85'lik kısmını tamamladıklarını söyledi.

Still İstanbul Adoria'da yılbaşı kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria Haberi

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria

Still İstanbul Adoria projesi, Anadolu Yakası'nda Kurtköy'de Yeşilyurt İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria toplam 70 milyon TL'lik yatırım bedeli ile inşa edilecek. 


Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria projesi hakkında detaylar ise 20 Mart'ta belli olacak. Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria fiyat listesi henüz açıklanmadı. 


Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria iletişim bilgileri

0216 482 48 73 - 74