03 / 05 / 2024

Yeşilyurt Konakları fiyat

Yeşilyurt Konakları fiyat

Toplamda 3 bin 940 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yeşilyurt Konakları'nda 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Beylikdüzü Yeşilyurt Konakları fiyat listesi haberimizde bulunuyor.

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap'ta yer alan 1 adet konut satışa çıkıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 127 bin 620 TL olarak belirlendi.

Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi!

13 katlı beş blok halinde yükselen Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij 275 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi 148 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Sur Yapı Esenşehir Şehir Konakları fiyat!

İstanbul Ümraniye'ye bağlı Esenşehir Mahallesi'nde yükselen Sur Yapı Esenşehir Şehir Konakları fiyat listesi 394 bin TL'den başlıyor.

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek olan proje 27 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Malatya Yeşilyurt'ta tarihi evler restore ediliyor!

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel miraslarını korumak, yıpranmaya yüz tutmuş konakları sağlamlaştırmak adına başlattığı restorasyon çalışmalar kapsamında planlamaya aldığı beş evin kamulaştırma işlemlerine hız verdi.

Malatya Yeşilyurt'taki tarihi evler restore ediliyor!

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel miraslarını korumak, yıpranmaya yüz tutmuş konakları sağlamlaştırmak adına başlattığı restorasyon çalışmalar kapsamında planlamaya aldığı beş evin kamulaştırma işlemlerine hız verdi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap fiyat listesi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade uygulanan projede toplam 7 adet konut açık satışa sunuluyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Yeşilyurt İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüm yapacak!

Geçtiğimiz günlerde Kurtköy'deki Stili İstanbul Adoria projesini satışa çıkaran Yeşilyurt İnşaat, gözünü dönüşüme dikti. Firma bu kapsamda Kartal’da toplam 18 bin 500 metrekarelik alanda dönüşüm yapacak.

Yeşilyurt İnşaat alıcılarıyla bir araya gelecek!

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'de yükselttiği Stili İstanbul Adoria projesi için 29 Mart Pazar günü satış şenliği düzenlenecek. Crown Plaza'da gerçekleştirilecek şenlikte konut alıcıları ile bir araya gelinecek.

Kepez Yeşilyurt'a kültür merkezi müjdesi!

Başkan Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Yeşilyurt Mahallesi'ne, iki okul, doğalgaz, kültür merkezi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Merkez Bankası Şubesi hizmet binası ile kent parkı müjdeleri verdi.

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria fiyat!

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 670 TL'den başlıyor. Yapımına Nisan ayı içerisinde başlanacak olan proje bugün satışa sunuldu.

Yeşilyurt Konakları fiyat Haberi

Yeşilyurt Konakları fiyat

AFM İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeşilyurt Konakları İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. 20 adet daire ve 4 adet dükkandan meydana gelen proje tek blok olarak tasarlandı. 


Yeşilyurt Konakları Beylikdüzü projesi 10 adet 2+1, 10 adet 3+1 dairelerden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 2+1'lerde 100 metrekare, 3+1'lerde 150 metrekare olarak belirlendi.


Daire teslimlerinin 2014 yılının sonunda yapılması planlanan Beylikdüzü Yeşilyurt Evleri projesinde 3+1 dairelerde ebeveyn banyosu yer alıyor. Projede ortak kullanım alanlarında ise kapalı otopark ve asansör bulunuyor.


Beylikdüzü Yeşilyurt Konakları fiyat listesine göre 2+1 daireler 300 bin TL, 3+1 daireler ise 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje zemin kattaki 4 adet dükkan ile birlikte 24 bağımsız bölümden oluşuyor.


AFM İnşaat Yeşilyurt Konakları adres: Kavaklı Mah. Yeşilyurt Cad. No:39 Beylikdüzü / İstanbul


Beylikdüzü Yeşilyurt Konakları...