10 / 05 / 2024

YG İnşaat

YG İnşaat

YG İnşaat sitesinde Akvaryum Bağ Evleri'ne ait verilen bilgilerde 38 adet konut projesine 1/25 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planına göre yüzde 7 emsal değer veriliyor...

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Gül tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yg Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gırtten tarafından kuruldu. 

Yakapark'ta metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor!

YG İnşaat imzası ile Kartal'da metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede, dairelerin fiyatı peşinde 325 bin 200 TL'den başlıyor....

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.

Kartal Yakapark'ın lansmanı yapıldı!

YG İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Yakapark projesi yatırımcıların beğenisine sunuldu. Çevre dostu bir proje olarak inşa edilen Yakapark'ta dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. 

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kübra Gültek tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Elmas, Gürsel Elmas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

YG İnşaat, Bozcaada'da konut yapımına başladı!

YG İnşaat sitesinde Akvaryum Bağ Evleri'ne ait verilen bilgilerde 38 adet konut projesine 1/25 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planına göre yüzde 7 emsal değer veriliyor...

Bu hafta inşaat sektöründeki 5 firma eleman arıyor!

Bu hafta, Soyak, YG İnşaat, Kurt Suyu Elektrik, Eskihisar Şirketler Grubu ve Betako Interior Design, mimar, iç mimari inşaat mühendisi ve inşaat teknikeri gibi çeşitli eleman arayışında...

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

YG İnşaat Haberi

YG İnşaat



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle imara açılan Bozacaada'da, 98 dönüm üzerine 25 futbol sahası büyüklüğünde konut yapımına başlandı. YG İnşaat'ın üstlendiği konut yapımının hafriyatını ise AKP Bozcaada Gençlik Kolları Başkanı Kostanti Salto yapıyor. 


Çanakkale'nin şirin ilçesi tarihinin en büyük talanıyla karşı karşıya. Her şey Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bozcaada ile ilgili hazırladığı 1/25 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'ndan sonra gelişti. Gazetemiz önceki gün adayla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından altı arsanın otel yapılması için ihaleye verildiğini gündeme getirmişti. 


Ada şimdi 25 futbol sahası büyüklüğünde 98 dönüm üzerine kurulacak konut projesiyle gündeme geldi. Yetkin Gürsel (YG) inşaat'ın 3. dereceden sit alanı olan Mermerburnu Mevkii'nde başlattığı 38 konuttan oluşan "Akvaryum Bağ Evleri" için şimdiden 110 metrekareden oluşan 8 adet bağ evi yapımına...