20 / 05 / 2024

YHT Kocaeli bilet fiyatı

YHT Kocaeli bilet fiyatı

Lütfi Elvan "Daha önceki trende bu olmadı. Net olarak bir şey söylemem mümkün değil, sadece kafamda küçük bir soru işareti, nötr olan bölgede olması kafama bir soru işareti düşürdü açıkçası" dedi.

TCDD Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam yaptı! İşte güncel zamlı YHT bilet fiyatları...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarında yeni bir zamma gitti. İşte zamlı YHT bilet fiyatları...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına beşinci zam, yüzde 10 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 18 Eylül 2022 fiyat listesi

TCDD, Yüksek Hızlı Tren seferlerine yüzde 10 zam uyguladı. 2022 senesi içerisinde beşinci kez zam gelen YHT biletleri resmen uçuşa geçti. İşte YHT güncel bilet fiyatları…

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! YHT biletleri bir gecede yüzde 30 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi!

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı: YHT kapasitesi artacak! İşte 14 Nisan 2022 Yüksek Hızlı Tren bileti fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanlığı bayram yaklaşırken seyahat planı yapanlara güzel haberi verdi! Yüksek Hızlı Tren kapasitesi arttırılacak! Peki, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kocaeli'deki yatırımlar ne durumda? Başbakan açıkladı...

Kocaeli'de konuşan Başbakan Davutoğlu, kentteki yatırımlarla ilgili konuştu. Bilişim Vadisi'nin üstyapı faaliyetlerine Nisan'da başlanacağını söyleyen Davutoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve YHT çalışmalarına da dikkat çekti.

Kocaeli'nde YHT hattına çatı düştü!

Kuvvetli lodosun etkisiyle düşen çatının parçaları, TCDD ekiplerince kaldırıldı. Kocaeli'nde kuvvetli lodos nedeniyle bir iş yerinin çatısı uçarak, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına düştü.

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim!

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Öğretmenlere YHT hatları yüzde 50 indirimli!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24 - 30 Kasım tarihleri arasında ana hat ve YHT 'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Öğretmenlere trenlerde yüzde 50 indirim uygulanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada 24 - 30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

İstanbul-Ankara YHT hattında test sürüşleri devam ediyor!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Gebze-Arifiye bölümünde Piri Reis Treni'yle test sürüşüne katıldı.

İstanbul-Ankara YHT hattında test sürüşü yapıldı!

İstanbul-Ankara YHT hattında test sürüşü yapıldı. TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile Piri Reis Treni'nin Gebze-Arifiye bölümündeki test sürüşüne katıldı.

YHT Kocaeli bilet fiyatı Haberi

YHT Kocaeli bilet fiyatı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, YHT'nin durmasına ilişkin, "Daha önceki trende bu olmadı, çünkü 15 dakika önce birinci tren geçti onun için bir şey söyleyemeyeceğim. Net olarak bir şey söylemem mümkün değil, sadece kafamda küçük bir soru işareti, nötr olan bölgede olması kafama bir soru işareti düşürdü açıkçası" dedi. 


Elvan, YHT'nin teknik bir arızadan ötürü durdurulmasının ardından gazetecilerin bulunduğu vagona gelerek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.  


Kataner telindeki teknik bir arıza nedeniyle trenin durdurulduğunu belirten Elvan, trenin gerekli kontrollerin yapılmasının ardından 15 dakika sonra yola devam ettiğini aktardı. 


Elvan, konuştuğu bir makinistin, 15 yıldan bu yana çalıştığını ancak ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını söylediğini vurguladı.


TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın "Teknik bir arıza dolayısıyla kablo sarkmış ve cama çarpmış" yönündeki...