29 / 04 / 2024

yht pendik istasyonu tören ne zaman

yht pendik istasyonu tören ne zaman

Ankara-İstanbul YHT hattının açılışı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle bugün Pendik’te yapılacak. Pendik Belediyesi, YHT açılışı sonrası Pendik Tren İstasyonu’nda 15 bin kişilik iftar yemeği verecek...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Pendik Yayalar'da 9.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Pendik Belediye Başkanlığı, Yayalar'da yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını 9 milyon 853 bin 970 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik Yayalar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Yayalar'da bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satıyor. İhale 24 Ocak'ta gerçekleşecek...

Pendik-Halkalı YHT hattında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Pendik-Halkalı arasının 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açılacağını söyledi.

Pendik Yayalar'da 14 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Yayalar bölgesinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satışa sunuyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Pendik Belediyesi'nden 30.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Dolayoba'daki akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satıyor. İhale 9 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Konut yatırımında Pendik neden tercih ediliyor?

İSTANBUL'UN doğu yakası merkezi konumda olan Pendik'te konut projelerine her gün yenisi eklenirken gayrimenkul fiyatları sürekli artıyor. Bu artışta İstanbul - Ankara YHT'nin de bölgeden geçmesi büyük rol oynuyor.

Pendik Dolayoba 9922 ada, 1 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik Dolayoba Mahallesi'nde akaryakıt+LPG satış ve bakım istasyonu alanı olan 9922 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, ilanen askıya çıkarıldı. İşte o imar planından detaylar...

Pendik'te 7.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Yayalar'da akaryakıt istasyon alanı 7 milyon 451 bin 159 TL bedelle 27 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek. Arsa geçen sene belediye tarafından 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihaleye çıkmıştı.

Pendik Arifiye tren seferleri Pazartesi başlıyor!

YHT hattı inşası nedeniyle ara verilen Adapazarı-İstanbul tren seferleri 5 Ocak'tan itibaren yeniden başlıyor. Arifiye-Pendik arasında hizmet verecek Ada Ekspresi, ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere günde 8 sefer yapacak.

Arifiye-Pendik YHT 2015'ten itibaren hizmet verecek!

Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı - Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

Pendik'te YHT için kapalı olan alt geçit bayramda açılıyor!

Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) çalışmalarından dolayı uzun süre kapalı olan Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi bayramda açılıyor. Daha önce tek araç geçişli olan geçit çift araç geçişli olarak sürücülere hizmet verecek.

yht pendik istasyonu tören ne zaman Haberi

yht pendik istasyonu tören ne zaman


Pendik, bugün tarihi günlerinden birini yaşayacak. Ankara-İstanbul arasındaki tren yolculuğunu ilk etapta 3.5, daha sonra da 3 saate indirecek olan YHT, 25 Temmuz Cuma günü yapılacak törenle hizmete giriyor. 


Açılış devletin zirvesi Pendik’e geliyor!


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, birlikte katılacakları son program olması beklenen YHT açılışı için Pendik’e gelecek. Başbakan Erdoğan, törene Eskişehir’den bineceği YHT ile gelecek. Hattın  resmi açılışı, devletin zirvesinin  katılacağı törenle güzergahın başlama noktası olan Pendik Tren İstasyonu’nda saat 18.30’da yapılacak.



Ankara-İstanbul YHT hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!



İstasyonda 15 bin kişiye iftar!


Pendik  Belediyesi, akşam saatlerinde gerçekleşecek YHT açılışı sonrası Pendik Tren İstasyonu’nda  15 bin kişilik iftar yemeği verecek. Böylece tamamlanan Pendik Tren İstasyonu da ilk misafirlerini ağırlamış olacak. İstasyon, Marmaray ve hızlı tren projeleri...