30 / 06 / 2024

Yİ-ÜFE eylülde ne kadar artı

Yİ-ÜFE eylülde ne kadar artı

Eylülde aylık bazda TÜFE yüzde 0,89, Yİ-ÜFE yüzde 1,53 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,95, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 6,92 olarak gerçekleşti

Düğün hazırlıkları başladı! Lotus pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Laris Pırlanta fiyat listesi

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Evlilik tekliflerinin gözdesi lotus yüzükler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki lotus yüzük fiyatları ne kadar? Laris Pırlanta yüzük fiyat listesi.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Miras kalan gayrimenkulün 2023 yılı intikal ücreti ne kadar?

Miras bırakan kişinin malvarlığının tereke adı ile mirasçılara kalmasını ifade eden intikal ücretinin detayları belli oldu. Peki, Miras kalan gayrimenkulün 2023 yılı intikal ücreti ne kadar?

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi yıllık yüzde 78,46 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE), eylülde aylık bazda yüzde 1,7, yıllık bazda yüzde 78,46 artış gösterdi.

Meyve fiyatları el yakıyor! Tarımda üretici enflasyonu yüzde 71,96 oldu!

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE), eylülde yıllık yüzde 71,96, aylık yüzde 4,47 arttı. Yıllık artışı meyve fiyatları tetiklerken, üzüm yüzde 154,83, çekirdekli meyveler ise yüzde 146,92 oranında artış gösterdi.

Eylül 2023 enflasyon rakamları resmen açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen duyuruldu. İşte son dakika TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları...

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

Yİ-ÜFE eylülde ne kadar artı Haberi

Yİ-ÜFE eylülde ne kadar artı

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) eylülde yüzde 0,89, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 1,53 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,95, yurtiçi üretici fiyatlarında yüzde 6,92 oldu.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, eylül ayı itibarıyla 12 aylık ortalamalar dikkate alındığında tüketici fiyatları yüzde 7,80, yurtiçi üretici fiyatları yüzde 5,92 artış gösterdi.


TÜFE eylülde bir önceki aya göre yüzde 0,89, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,95 yükseldi. Yİ-ÜFE ise bir önceki aya göre 1,53, bir önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 6,92 arttı.


- Beklentiler 


AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, TÜFE'de eylülde yüzde 0,72 artış öngörmüşlerdi. Ekonomistin yıl sonu enflasyon beklentilerinin ortalaması yüzde 8, yıl sonu enflasyon tahminleri ise yüzde 7,60-8,40 olmuştu.


Bu arada, TÜFE ağustosta yüzde 0,40, Yİ-ÜFE...