06 / 05 / 2024

yibitaş finansal durum

yibitaş finansal durum

Yibitaş, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Akfen GYO'nun toplam gayrimenkul portföy değeri 16,5 milyar TL oldu! Yalıkavak ve Kıyıkışlacık projelerinde son durum!

Akfen GYO'nun 2023 3. çeyreğe ilişkin finansal rakamları açıklandı. Peki şirket söz konusu dönemde ne kadar hasılat elde etti? Projelerdeki son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

Akiş GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akiş GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve özet bireysel finansal tablolara ilişkin açıklayıcı dipnotlarını yayımladı.

Pasifik GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Pasifik GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özetini yayınladı. 

Kovid-19 sürecinde artan yasa dışı finansal faaliyetler için uyarı!

Koronavirüs nedeniyle finansal hizmetlerde dijital kanalların kullanımı artarken, bu durum dolandırıcılık, kara para aklama, terörün finansmanı gibi konulardaki riskleri de beraberinde getirdi.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Sinpaş GYO konsolide finansal durum tablosu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Türk Ticaret Kanunu'nun 376. maddesi karşısındaki durumu hakkında açıklama yaptı...

Mistral GYO finansal durum tablosunu yayınladı!

Mistral GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal durum tablosunu yayınladı..

Sinpaş GYO finansal tablolarını düzenleyeceğini duyurdu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. devir alınmasının ardından finansal durum güncellemisini duyurdu.

Yeşil Yapı Endüstrisi 2016 yılı sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 30 Haziran 2016 tarihli konsolide finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık ara hesap dönemine ait konsolide kar, zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.

Özak GYO 6 aylık bireysel finansal raporlarını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 30 Haziran 2016 tarihli ilişikteki özet finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık dönemine ait ilgili özet bireysel kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.

Brezilya Rio de Janerio'da dönüşüm tamamlanamadı!

Brezilya Rio de Janerio eyaletinde finansal durum deklarasyonu yayınlayarak mali OHAL ilan eden yöneticiler, sorunlara çare bulamadı. Kentsel dönüşümün hâlâ tamamlanamamış olması, Rio’daki sorunların başında geliyor.

Kiler GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., finansal durum tablosu, kapsamlı gelir tablosu, nakit akış tablosu ve özkaynak değişim tablosu ile faaliyet raporunu KAP'ta yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik finansal durum tablosu!

Bomonti Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal tablosunu yayınladı.

yibitaş finansal durum Haberi

yibitaş finansal durum


Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.


Faaliyet raporu için