27 / 04 / 2024

Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Özçakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdullah Osmanoğlu tarafından kuruldu...

Kaff Group Gayrimenkul İzmit'te açıldı!

Kaff Group Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veremeye başladı.

Sultan Süleyman Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Süleyman Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sameh S.M.A. Aboaka tarafından kuruldu.

Ökdem Group Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ökdem Group Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ökdem tarafından kuruldu.

Al Sawljan Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sawljan Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Kamal Omar S. Mohammed ve Yacoub I.Y. Alagheani ortaklığında kuruldu.

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Mine İyidinç tarafından kuruldu.

Seyhanlar Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Seyhanlar Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İslam Seyhan tarafından kuruldu.

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Babak Sahharıchı ve Sahar Tajık ortaklığıyla kuruldu.

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 390 bin TL sermaye bedeli ile Donia Samy H.S. Ahmed ve Mahmoud Ahmed Y Weshani ortaklığında kuruldu. 

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamd A. Mohamed ve Mohamed Hamad A. Mohamed ortaklığında kuruldu.

Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Özçakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak komisyonculuğu ve danışmanlığı yapmak. Siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve...