21 / 05 / 2024

yiğit grup gayrimenkul şubeleri

yiğit grup gayrimenkul şubeleri

Esenyurt'u parlayan yıldız haline getirecek olan Yiğit Group Gayrimenkul 2. şubesini açtı

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hızır tarafından kuruldu.

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özen, Ahmet Ezgin ve Ali Rıza Babaoğlan ortaklığında kuruldu.

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki tarafından kuruldu.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Mrm Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatemeh Saadar Choungheralou ve Mahnaz Heydarı ortaklığında kuruldu.

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Karabayır ve Yusuf Kuş ortaklığında kuruldu.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Momenı tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

yiğit grup gayrimenkul şubeleri Haberi

yiğit grup gayrimenkul şubeleri

Yiğit Group Gayrimenkul 1968 yılından itibaren gayrimenkul alım satım kiralama konularında hizmet veriyor. 2006 senesinden bu yana Esenyurt ilcesi ve bolgesinde gayrimenkul gelistirme, projeden satış ofisi  koordinatörlügü, gayrimenkul alım satım kiralama hizmeti üzerinde yoğunlaşan Yiğit Group Gayrimenkul'ün kurucularından Muzaffer Yiğit dürüst ,ilkeli ve güleryüzlü ekibiyle her geçen gün müşteri portföyünü geliştiriyor.


Bütün bunlarla birlikte profesyonel kadrosuyla yurt dışı yatırımcıları için yabancı uyruklu satış temsilcilerini bünyesinde bulunduran Yiğit Group Gayrimenkul'de anadili ingilizce ve farsça olan personeller çalışıyor. Ayrıca İran ve Dubai'de faaliyet ortakları bulunmaktadir. 


Yakın zamanda acmış oldukları ikinci şubesiyle toplam 12 gayrimenkul temsilcisiyle faaliyetlerine devam ediyor.


Yiğit Group Gayrimenkul'ün hizmet verdiği bölgeler Esenyurt, Bahçeşehir ve Beylikdüzü bölgesinin seçkin projeleri olup portföyünde bulunan gayrimenkulleri değerli müşterilerine en hesaplı ve kolay yoldan sunan Yiğit...