16 / 05 / 2024

Yiğiterler İnşaat nerede

Yiğiterler İnşaat nerede

Yiğiterler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Akagündüz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Ok Meydanı Caddesi'nde kuruldu.

Aile Destek Programı ödemeleri için Mart 2023 müjdesi geldi! Hesaplara bir bir yatırılan 1.250 TL'yi sakın kaçırmayın

Aile Destek Programı ödemeleri için Mart 2023 müjdesi geldi... Hesaplara bir bir yatırılan 1.250 TL'yi sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Kaleseramik'in "Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın" projesi tanıtıldı!

Kale Grubu bünyesinde faaliyet gösteren yapı sektörünün lokomotif şirketi Kaleseramik, inovasyon ve tasarım alanında hayata geçirdiği ‘Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın’ projesiyle yepyeni bir süreç başlatıyor..

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Yiğit İnşaat'a kayyum atandı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Yiğit İnşaat, Sancarlar Mobilya ve Akaryakıt, Çobanlar A.Ş. ile Saraçoğlu şirketlerine kayyum atandı.

CA Yiğit İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CA Yiğit İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cemal Yiğit ve Ali Yiğit ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi, Zümrüt Sokak'ta kuruldu.

Yiğiterler İnşaat nerede Haberi

Yiğiterler İnşaat nerede

Yiğiterler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Akagündüz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Ok Meydanı Caddesi'nde kuruldu. 


Yiğiterler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri  yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, ark ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...