01 / 05 / 2024

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orkun Yiğit imzasıyla kuruldu.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Depremzedelere elektrik faturası şoku! Ertelenen faturalar toplu şekilde gönderiliyor!

Depremden etkilenen bölgelerin ertelenen elektrik faturaları toplu şekilde gönderildiği iddia edildi. Depremzedeler 7 bin TL'yi bulan faturalardan şikâyetçi. İşte detaylar...

Dikkat! Bu haber cebinizi ısıtacak! Hane başına elektrik ve doğal gaz desteği 4 bin TL’yi aşacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, az önce yaptığı açıklamada, özellikle doğal gaz ve elektrik faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşların çok hoşuna gidecek.

Dar gelirlilere elektrik, doğal gaz ve eğitim desteği yolda! İşte ayrıntılar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hükümet tarafından dar gelirli vatandaşlara elektrik, doğal gaz ve kırtasiye gibi temel ihtiyaçlar için 25 milyar TL'yi bulan destek sağlanacağı ifade edildi.

Elektrik Avrupa’yı vurdu! Türkiye’de de elektrik zammı gelir mi?

Avrupa’daki elektrik fiyatlarının ortalaması olarak ele alınan Almanya elektrik fiyatları Epex spot borsasındaki aylık verilere kıyasla yüzde 23 artarak 385 euro seviyesinden işlem gördü. Avrupa’daki zammın Türkiye’yi etkileyeceği ya da ne kadar etkileyeceği ise bilinmiyor.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Lexus elektrikli SUV RZ 450e’yi ilk kez görücüye çıkardı! Lexus RZ 450e'nin fiyatı kaç lira?

Japon otomotiv devi Toyota'nın lüks premium markası Lexus, tamamen yeni elektrikli SUV modeli RZ 450e’yi ilk kez otomobil severlerin beğenisine sundu. Araç 450e, 150 kW'lık öne monte edilmiş bir elektrik motoru ve 80 kW'lık bir arka e-motor sayesinde gücüne güç katıyor.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan İnanlı tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi


Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orkun Yiğit imzasıyla kuruldu. 


Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Konusu ile ilgili her nevi inşaat ve tesisat makineleri ve malzemelerini, vinç, kule vinç, mobil vinç, harç karma makineleri, dozer kepçe ve benzeri araçların imalatı alım - satımı kiralanması, kiraya verilmesi, ithalat - ihracatı, montaj, demontaj ve servis hizmetleri, yurt içi ve yurt dışında pazarlanması ve ticareti. b. Her türlü endüstriyel elektrik, eloktronik ve mekanik donanımların imalatı Otomasyon kontrol sistemlerinin üretimi, kurulması ve bunun için her türlü elektrik, elektronik donanımın imal ve montajını yapmak, alım, satımı, pazarlanması, ithalat ve ihracatını yapmak, teknik servisini vermek,...