02 / 05 / 2024

YıIdızevler Kooperatif Camii ne zaman açılacak

YıIdızevler Kooperatif Camii ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas'ın Başakpınar Mahallesi 'nde arsası belediyeye ait, yapımı hayırseverler tarafından gerçekleştirilecek olan YıIdızevler Kooperatif Camii temel atma törenine katıldı.

Sitedeki bekçi evi ve idare binası satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yıllar önce kooperatif fesih olmuş, site yönetimi oluşturulmamış. Kullanılmayan bekçi evi ve idare binası 18 hissedardan birine satılabilir mi? Bunun hukuki yönü nedir?' sorusunu yanıtladı.

Kooperatif daireleri sahiplerinden alınabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir kooperatif müteahhitle anlaşarak, birkaç bina yaptırmış. Müteahhit kendine ait daireleri sattı. Sattığı kişilerden biri de benim. 22 yıl sonra kooperatif aleyhimize tapu iptali talepli dava açtı. Böyle bir davada dairelerimiz elimizden alınır mı?' sorusunu yanıtladı.

Ankara'da 24.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

Ankara 29. İcra Dairesi, Çankaya ilçesi Yıldızevler mahallesinde bulunan 4 katlı binayı 24 milyon 516 bin 671 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 15 Mayıs 2020 günü gerçekleşecek.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Çamlıca Kirazlıtepe'deki dönüşümde son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünmesini” istediği Büyük Çamlıca Camii’nin dibindeki mahallede kentsel dönüşüm devam ediyor.

Yüksek faiz konut almaya engel değil!

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren yüksek faizlerin konut almaya engel olmadığını, projelerde uygun ödeme seçenekleriyle alıcılara kolaylık sağlandığını söyledi.

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Çamlıca Camii cuma günü resmen açılıyor!

Aynı anda 63 bin kişinin ibadet edebileceği Büyük Çamlıca Camii cumu günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılacak.

Malatya Kernek Camii’nde yıkım yeniden başladı!

Malatya'nın Kernek bölgesinin sembol yapılarından olan 66 yıllık Kernek Camii’nin, yenisinin yapılmakta olduğu nedeniyle mahkeme tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararı sonucunda Aralık'ta durdurulan yıkım, yeniden başladı.

Kernek Camii’nde yıkım yeniden başladı!

Kernek bölgesinin sembol yapıları arasında yer alan 66 yıllık Kernek Camii'nde yıkım çalışmaları yeniden başladı.

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Terörden yıkılan 120 camii yeniden açıldı!

PKK'lı teröristler nedeniyle Diyarbakır, Şırnak ve Mardin’de yıkılan 151 camiden 120'si yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

YıIdızevler Kooperatif Camii ne zaman açılacak Haberi

YıIdızevler Kooperatif Camii ne zaman açılacak

Kayseri Büvüksehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki 600 hayırseverden 1 milyar dolarlık hayır Burada konuşan Başkan Ozhaseki, Kayseri'nin ticaret ve sanayinin yanı sıra hayırseverleriyle de anıldığını belirterek, bugüne kadar 600 hayırseverin toplam 1 milyar dolarlık hayır yaptığını söyledi. 

Başkan Ozhaseki, şöyle konuştu: "Mustafa Bey'e gelirken hayırsever olup olmadığını sordum biraz anonim olacak dedi. Daraldığınız yerde ben yapımını tamamlamaya söz veriyorum. Cenabı Allah'a şükürler olsun; bizim şehrimiz ticaretiyle ve sanayisiyle de bilinir ama gü-nümüzde hayırseverleriyle nam yapmış. Son 15 yıl içinde biz Kayseri'de 4 hayırseverler zirvesi yaptık. Bu zirvede hayır işlemiş kim varsa davet edip cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı çağırdık ödül verdirdik. Çünkü bu bizim hakikaten övüneceğimiz bir durum. 

600'den fazla hayırseverimizin bağışı toplam hayır rakamı 1 milyar doları geçti. Bu rakam Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin...