30 / 04 / 2024

yıl sonunda avmler

yıl sonunda avmler

Gündemdeki "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi"ne ilişkin tartışmalar devam ederken, AVM'lerin yıl sonuna kadar 1.7 milyar ziyaretçiye ulaşacağını ortaya koydu.

Dolar duyanları buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçlarında çarpıcı rakamlar yer aldı. Doların yıl sonunda göreceği rakam da resmen belli oldu. 

Dolar duyanı buz kestirdi! Yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası verileri... Peş peşe açıklandı!

Milyonlarca kişi, piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Dolar duyanı buz kestirdi! Yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası verileri... Peş peşe açıklandı!

Flaş gelişme… Merkez Bankası açıkladı! Yıl sonunda enflasyon ve dolar ne kadar olacak?

2023 yılına yönelik dolar ve enflasyon tahminlerini değiştiren Merkez Bankası,  Piyasa Katılımcıları Anketi’nden çıkan verileri açıkladı. Yıl sonunda dolar, enflasyon, faiz beklentilerinde şok gelişme… İşte ayrıntılar…

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Doları olanlar ve yatırımcılar sık sık son dakika gelişmelerini araştırıyor. Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki oynaklığı dikkate alarak yılsonu tahminini güncelledi. Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!..İşte ayrıntılar...

Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda!

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda yapılması hedefleniyor.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Rakamı duyan buz kesti! Doları olan herkes baksın!

Sık sık araştırılan dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Rakamı duyan buz kesti! 1 doları bile olan şimdi baksın!

Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Market aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dolar herkesi buz kestirecek! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen duyurdu!

ABD Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen dolar kuru, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası, doların yıl sonunda ulaşacağı rakamı resmen duyurdu. Dolar herkesi buz kestirecek! 

Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Merkez Bankası resmen duyurdu, gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Doların yıl sonunda ulaşacağı rakamı Merkez Bankası resmen açıkladı. Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Elinde dolar olanlar aman dikkat! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak! Açıklanan bu rakam bambaşka! Hemen bakın!

Elinde dolar olanlar aman dikkat... Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe açıkladı. Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak! Hemen bu rakama göz atın...

yıl sonunda avmler Haberi

yıl sonunda avmler

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) verilerine göre, Türkiye'de faaliyette bulunan AVM sayısı 350'yi geçti. En fazla AVM Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da bulunuyor. 


100 AVM'nin yer aldığı Bertevi Palandöken İstanbul'u 35 AVM ile Ankara, 19 AVM ile İzmir ve 16 AVM ile Antalya izliyor. AVM'lerin yıl sonu itibarıyla 75 milyar lira ciroya, 1.7 milyar ziyaretçiye ulaşması bekleniyor. 


Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi"ne ilişkin yaptığı açıklamada, AVM'lerin aile hayatına, sosyal yaşama olumsuz etkileri olduğunu öne sürdü. 

Palandöken, "Perakende sektörüne düzen gelecek. Kuralsız kampanyalar son bulacak"...