18 / 05 / 2024

Yılbars Gayrimenkul adres

Yılbars Gayrimenkul adres

Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Örer tarafından kuruldu. 

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seda Keser Yükselir tarafından kuruldu.

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğba Sezer tarafından kuruldu.

Şahinbey Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 55 milyon TL'ye!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Yılbars Gayrimenkul adres Haberi

Yılbars Gayrimenkul adres

Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Örer tarafından kuruldu. 

Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler...