02 / 05 / 2024

Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Örer tarafından kuruldu. 



Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Örer tarafından kuruldu. 

Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Şirket, amaç ve konusu gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü satın alabilir, devir ve ferağ edebilir, irtifak, intifa, sükna hakları ile ayni veya gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir, gerektiğinde şahsi ve ayni haklar, leh ve aleyhinde ipotekler, satış vaadi sözleşmeleri,tesis ve akdedebilir, gerektiğinde bunları fek ve devredebilir...

Adres: M. Hayrettin Mah. Divan-ı Ali Sok. Kalaycıoğlu Çrş. İşhn. N.8/36 FATİH


Geri Dön