01 / 05 / 2024

yılbaşı hediyesi

yılbaşı hediyesi

Yılbaşında Uransan kazandıracak. Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak

Yılbaşı hediyesi İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı’ndan alınır!

Basın Ekspres Yolu’nun lezzet ve çekim merkezi İstWest Meydan yine ses getirecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya markalarının avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu ‘Marka Çadır Günleri’ başladı.

Viaport’tan hayal gibi yılbaşı hediyesi!

Viaport’tan hayal gibi yılbaşı hediyesi...Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, yeni yılda ziyaretçilerinin hayallerini “Dile bizden ne dilersen” kampanyasıyla gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Yılbaşı hediyesi alacaklara MediaMarkt’tan cazip kampanya, çılgın indirim! İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

MediaMarkt, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye alacaklar için yeni bir kampanya başlattı. Peki, MediaMarkt'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar,kaç TL? İşte detaylar...

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı indirimi başladı! Atasay'da pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşı indirimleri Atasay'da başladı. Yeni yıl hediyesi almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim başladı. İşte 15 Aralık 2022 Atasay fiyat listesi.

Blue Diamond'dan yılbaşı hediyesi almak isteyenlere müjde! Tektaş yüzükler yarı fiyatına! 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond, yılbaşına özel tektaş yüzüklere yüzde 50 indirim yaptı. Peki, Blue Diamond'da tektaş yüzükler ne kadar? İşte 1 Aralık 2022 Blue Diamond fiyat listesi...

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

yılbaşı hediyesi Haberi

yılbaşı hediyesi

Ankara’da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, 2014 yılına ev sahipleriyle veda etmeye hazırlanıyor. Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak.


Bu yılın Uransan için oldukça iyi geçtiğini belirten Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent sakinlerine teşekkür etmek ve yeni yılı birlikte karşılamak için yılbaşı partisi düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti.


Yılbaşından bir gün önce satış ofisinlerinde Urankent sakinleriyle bir araya geleceklerini bildiren Çelik, “Geçen yıl Uransan için çok iyi geçti. Yeni yıl için de hedeflerimiz büyük. Özellikle ön talepleri topladığımız yeni projemiz Queen Park ile yeni yıla iddialı giriyoruz. Bu yılı bizimle birlikte geçiren tüm Urankent sakinleriyle 30...