27 / 04 / 2024

Yılbaşı indirimi başladı! Atasay'da pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşı indirimi başladı! Atasay'da pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşı indirimleri Atasay'da başladı. Yeni yıl hediyesi almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim başladı. İşte 15 Aralık 2022 Atasay fiyat listesi.



Yeni yıla sayılı günlerin kalması ile indirim haberleri gelmeye başladı. Sevdiklerinize alabileceğiniz en değerli ver özel hediyelerden biri olan prılanta yüzükler yeniyıla özel yüzde 45'e varan indirim fırsatı ile satılıyor.

Pırlanta yüzükler kadınların asla vazgeçemedikleri takıları arasında yer alıyor. Atasay'da yeni yıla özel seçili pırlanta yüzük alanlara bir de pırltantalı kutup yıldızı kolye hediye ediliyor. Bu fırsatların hepsi Atasay'da sizleri bekliyor.

Peki Atasay pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? Pırlanta begaet yüzük fiyatı kaç lira? Pırlanta yüzük fiyatı kaç lira?  Pırlanta taktaş yüzük ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön