27 / 04 / 2024

Blue Diamond'da safir yüzüklere yüzde 55'e varan indirim! 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da safir yüzüklere yüzde 55'e varan indirim! 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da safir yüzüklere yüzde 55'e varan inanılmaz bir indirim uygulandı. Blue Diamond'da safir yüzük fiyatları ne kadar? 7 Aralık 2022 Blue Diamond safir yüzük fiyat listesi...



Blue Diamond'da safir yüzüklere yüzde 55'e varan inanılmaz bir indirim yapıldı. Bu indirimi duyanlar Blue Diamond'da satılan safir yüzüklerin fiyatlarını araştırmaya başladı. 

Blue Diamond da safir yüzüklere yüzde 55 e varan indirim! 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Safir, "Efsanevi taş" olarak da bilinir. Antik çağlardan beri samimiyetin, bağlılığın ve sadakatin sembolü olmuştur. Bu nedenle safirler bağlılık, güven ve sadakatin simgesi olarak nişan yüzüklerinde sıklıkla kullanılmıştır. Örneğin, Prenses Diana'nın nişan yüzüğü 14 elmasla çevrili 18 ayar safir bir yüzüktü.

İnanışa göre safir Doğu'da bir tılsım taşı olarak biliniyordu ve bugün de takan kişiye bereket getirdiğine ve kötülüklerden koruduğuna inanılıyor. Safir adı Yunanca'da "güzel şey" anlamına gelir. Safir, eski Mısır'da gerçeğin bir simgesiydi. Hindistan'da Maharajalar tarafından zenginlik ve gücün bir işareti olarak kullanılmıştır.

Peki, Blue Diamond'da satılan safir yüzükler kaç TL? Blue Diamond'da safir yüzük fiyatları ne kadar? 7 Aralık 2022 Blue Diamond safir yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön