03 / 05 / 2024

Yılbaşı ikramiyesi değerlendirmeleri

Yılbaşı ikramiyesi değerlendirmeleri

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin büyük ikramiyesi 50 milyon lira olarak belirlendi. Büyük ikramiyeyle İstanbul'dan 160 adet ev almak mümkün.Yılbaşı ikramiyesiyle nereden kaç ev alınır?

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Emekliye son dakika müjdesi: Çalışan emeklilere 5 bin lira düzenlemesi yılbaşından önce yasalaşacak!

Çalışmayan emeklilere son dakika müjdesi geldi. aktarılan son dakika kulis bilgilerine göre, 5 bin lira ödenmesine dair düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin, yılbaşından önce yasalaşması planlanıyor.

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

BİM'de yılbaşına özel indirim! Ülker çokokrem, dekoratif lamba, Molfix bebek bezi.. BİM19 Aralık aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 19 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta yayımlanan katalogda yılbaşına özel ürünler dikkat çekti. 

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşı sepetleri ne kadar? Carrefoursa, Migros, Trendyol 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni Yıl için geri sayım başladı. Zincir marketler de yılbaşı sepetleri hazırladı. Yılbaşı sepetleri, müşterilerin yılbaşında beğendiği yiyecekleri içerir. Peki marketlerin yılbaşı sepetinde neler var? Migros, Carrefoursa, Trendyol yılbaşı sepeti fiyat listesi...

Emekliye yılbaşı ikramiyesi yolda mı? Milyonların gözü kulağı burada! İşte Bakan Bilgin’den açıklama geldi!

Emeklilerin gözü kulağı yılbaşı ikramiyelerinde. Bu konuya dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. İşte detaylar!

Yılbaşı hediyenizi hala seçmediniz mi? Madame Coco’da yüzlerce ürün %50+%20 indirimlerle! 23 Aralık Fiyat Listesi

Mağaza mağaza gezmeyin, Madame Coco’nun n “Muhteşem Yılbaşı” kampanyası hem şık hem de indirimli ürün araştıranları sevindirecek. Annesine, eşine, kız arkadaşına hediye almak isteyenler, işte Madame Coco 23 Aralık Fiyat Listesi

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem! Duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem yaşanıyor. Açıklanan bu rakamları duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Yılbaşındaki büyük tehlike! Cebinizdeki para da hayalleriniz de uçabilir! Sakın inanmayın

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte birçok vatandaş Milli Piyango Bileti almaya başladı. Ancak yetkililerden konuyla ilgili uyarı geldi. Yılbaşı gecesi hüsrana uğramamak adına yetkililerin açıklamalarına kulak vermek gerekiyor.

Yılbaşı ikramiyesi değerlendirmeleri Haberi

Yılbaşı ikramiyesi değerlendirmeleri

31 Aralık 2014'te çekilecek olan yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 50 milyon TL olarak belirlendi. hurriyetemlak.com Emlak Endeksi verilerine göre, çıkan parayla metrekare ortalama konut fiyatının 3.118 TL olduğu İstanbul'dan ortalama 100 metrekare büyüklükte 160 adet ev almak mümkün.


Büyük ikramiyeyle İstanbul'un en pahalı semti olan Bebek'ten 23 adet ev alınabilecek. Satılık konutta metrekare fiyatının 21.099 TL'ye kadar çıktığı Bebek'te ortalama 100 metrekarelik evlerin fiyatı 2.109.900 TL ortalamasında. 100 metrekarelik konut fiyatının ortalama 1.762.700 TL olduğu Yeniköy'den ise 28 adet ev alınabilecek. Ortalama fiyatın 1.443.500 TL olduğu Etiler'den ise 34 adet ev almak mümkün olacak.


İstanbul'un fiyatı en uygun ilçeleri arasında yer alan Esenyurt'ta ise 100 metrekarelik evlerin ortalama fiyatının 145.100 TL olduğu göz önüne alındığında; 344 adet ev almanın mümkün...