06 / 05 / 2024

yılbaşı turları 2014

yılbaşı turları 2014

Yılbaşı tatiline sayılı günler kala tatil rezervasyonlarının bilançosu da belli oldu. Bu yıl 1 Ocak’ın perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle tatilciler 4 gecelik tur programları hazırlayınca büylük taleple karşılaştı.

Yılbaşı turları yüzde 20 oranında arttı!

Yılbaşının perşembe günü başlayacak olmasını fırsat bilenler, yeni yıla moral depolayarak girmek için cumayı da tatile dahil edip yılbaşı tatilini 5 güne çıkardı...

Yeni yıl turizm sektörünü hareketlendirdi!

Yurtiçinde Antalya, yurtdışında Avrupa başkentleri ilgi görüyor. Turizmcilerin tahminlerine göre bu sene, yılbaşı turlarına harcanacak para yaklaşık 20-25 milyon Avro. Yaklaşan yeni yıl, turizm sektörünü hareketlendirdi.

Yılbaşında 50 bin kişi yurtdışı turları için 60 milyon TL harcayacak!

Akşam Gazetesi muhabiri İlker Pehlivan'ın haberine göre; Avrupa’daki kar fırtınasına rağmen bu yılbaşında yurtdışı turlarda rekor kırılacak. 50 bin kişi yurtdışı tatiline 60 milyon lira harcayacak.

Yılbaşı turlarına katılanlar turizme 100 milyon TL katkı sağlayacak!

Hafta ortasında olmasına rağmen 2014’ün gelişini, 100-120 bin kişi yurtiçindeki tatil yörelerinde, 20-30 bin kişi yurtdışında karşılayacak. Turlara katılanlar toplam 100 milyon liranın üzerinde turizm hareketi yaratacak.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Urankent'te yılbaşı mangal partisi düzenlenecek!

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak...

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Doğu Akdeniz'de turizmcilerin yılbaşı beklentisi düşük!

Numan Olcar: "Yılbaşı ve bayram gibi günlerde Ortadoğu'nun zengin, para harcayan turistleri bölgemize gelirdi. Ne yazık ki yaşanılan durumlar Ortadoğu'dan bölgemize gelen turisti de etkiledi" dedi.

Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Abant'taki oteller, yılbaşı öncesinde rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı. Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek.

Turizm şirketleri yılbaşına özel turlar hazırladı!

Yılbaşı tatiline sayılı günler kala tatil rezervasyonlarının bilançosu da belli oldu. Bu yıl 1 Ocak’ın perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle tatilciler 4 gecelik tur programları hazırlayınca büylük taleple karşılaştı.

Yılbaşında Uransan kazandıracak!

Yılbaşında Uransan kazandıracak. Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak

Akçakoca'daki oteller yılbaşında dolu!

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline gelen Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca 'daki oteller, yılbaşı tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Yılbaşı tatiline talep 4 kat arttı!

Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkam Kaan Karayal, yılbaşına denk gelen turizm paketlerinin satışlarının, geçtiğimiz yıla oranla 4 kata yakın artış gösterdiğini belirtti.

KKTC yılbaşında 15 bin turist ağırlayacak!

KKTC’deki oteller, yılbaşı gecesinde yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet verecek, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi ünlü sesler otellerde sahneye çıkacak...

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Uzungöl'de yılbaşı yoğunluğu!

Uzungöl'de yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Trabzon'un Çaykara ilçesinde insanları doğal manzarasıyla cezbeden dünyaca ünlü Uzungöl'deki konaklama tesislerinin rezervasyonları, yılbaşında tatilcilerin yöreye yoğun ilgi göstermesi nedeniyle yüzde 50 arttı.

yılbaşı turları 2014 Haberi

yılbaşı turları 2014

Yılbaşı tatiline sayılı günler kala tatil rezervasyonlarının bilançosu da belli oldu. Bu yıl 1 Ocak’ın perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle tatilciler 4 gecelik tur programları hazırlayınca büylük taleple karşılaştı. 4 günlük konaklama ya da tur alanların sayısında geçen yıla göre yüzde 50 artış oldu. Perşembe gününün cumayla birleştirilerek 4 günlük tatil programına girmesiyle birlikte turizmciler geçen yıllara göre 150 milyon liralık ekstra gelir elde etti. Paket turlardan yararlaran tatilci sayısının bu yıl başında 150 bini bulduğu belirtiliyor. Turizmciler en çok Antalya, Kıbrıs ve Avrupa başkentlerinin rağbet gördüğünü belirtirken kayak bölgelerinin de revaçta olduğunu söylediler.  Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayel bu yıl başı 4-5 günlük tatil paketlerinde geçen yıla göre 4 kat artış olduğunu belirterek “5 günlük yurt...